Начало > Имуностимулатор BEE POLLEN 500mg
Марки
 
Реклама

 
Търси в сайта
Напред
Разширено търсене
 
Количка
0 продукта
 
Вход
Здравей, Гост

E-Mail Адрес:

Парола:


Забравена парола?
 
Реклама

 

Имуностимулатор BEE POLLEN 500mg

Имуностимулатор BEE POLLEN 500mg
Натиснете върху снимката за по-голям размер
Цена: 23.00лв. 6.90лв.
Наличност: В наличност
Модел: 100 caps

Количество: Поръчайте

Укрепва организма и имунната система. Действа срещу различни инфекции. Подпомага горенето на мазнини и загубата на тегло. Има противоалергични свойства. Увеличава енергията и издръжливостта.


Защо да приемаме пчелен прашец Biovea?

• Контрол на теглото: Пчелния прашец Biovea притежава свойството да подпомага разграждането на мазнините, като коригира химичния дисбаланс, към който са предразположени хората с наднормено тегло. Другите ползи, свързани с контрола на теглото са: подобряване на обмяната на веществата (скоростта, с която вашият организъм изгаря мазнините); разграждане и изхвърляне на мастните клетки от организма благодарение на високия процент лецитин, съдържащи се в пчелния прашец; намаляване на апетита.

• Укрепване на организма: Прашецът е много ефективен при хора (особено възрастни) с лош апетит и нездравословен хранителен режим. Всички минерали в пчелния прашец - необходими за доброто храносмилане, за функционирането на жлезите, органите, нервите и балансирането на кръвта, лимфата, течностите и за общата обмяна на веществата - са представени в лесносмилаема и органична форма. Пчелният прашец съдържа още активни антибиотични съставки, които унищожават бактериите при контакт. Полезен е при стрес и разстройства на нервната и ендокринната система заради високото си съдържание на естествени витамини от група В. Увеличава енергията, издръжливостта и умствената активност и се смята, че забавя процеса на стареене.

• Алергии: Пчелният прашец Biovea съдържа висока концентрация на кверцетин – растителен флавоноид с противоалергични свойства, използвани в борбата с астмата и други алергии. Пчелният прашец съдържа части от същите вещества, които могат да предпазват от сезонните алергии и като се приема в малки дози, може да помогне на тялото постепенно да изгради резистентност.

 

Пчелният прашец Biovea е полезен също при борба с умората, депресивните състояния, проблеми с дебелото черво.

Няма допълнителни картинки за този продукт.