Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Activepharma BCAA+ 90 капсули

  • Марка Activepharma
  • Модел 90 капсули
  • Наличност In Stock
  • 49,00 лв.


Бърза поръчка

Трите незаменими ВСАА аминокиселини - левцин, изолевцин и валин, стимулират нарастването на мускулната тъкан, повишават физическата издръжливост. Използваните аминокиселини в продукта са 100% чисти, а не техни соли (хлориди или фосфати), което до голяма степен обуславя бързия ефект, който се усеща след приема им.

L - глутаминът е изключително важна аминокиселина, която е субстрат за производството на други аминокиселини, глюкоза и глутатион в човешкото тяло. Съответно притежава изразено анаболно, енергетично и антиоксидантно действие. L -глутаминът предпазва мускулите от травми по време на натоварвания, участва в процеса на стимулация на синтезирането на хормона на растежа GН, като също е един от задължителните елементи за правилното протичане на възстановителния процес при активно спортуващи.

1. По-пълно и бързо усвояване на съдържащият се в капсулата прах. На таблетката и трябва много повече време за разграждане и съответно усвояване на полезното и съдържимо, като не винаги таблетките се разтварят напълно. В зависимост от организма на приемащият таблетки, последните могат в редица случай да се изхвълят неусвоени от него.

 

За възрастни - от 1 до 5 капсули дневно, преди или след физическо натоварване, в зависимост от тренировъчните цели.

Всяка капсула съдържа:

225.00 mg
0.61 mg
225.00 mg
225.00 mg
225.00 mg

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър