Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Активатор за жива и мъртва вода

  • Модел Model
  • Наличност In Stock
  • 69,00 лв.


Бърза поръчка

Излишекът на киселини в организма това е една от най-опасните болести на цивилизацията, тъй като здравето ни непосредствено зависи от кисело-алкалния баланс в нашия организъм. В народното лечителство кисело-алкалния баланс на организма се явява най-важната основа на всяко лечение, без което никаква терапия няма да доведе до по-дълго изцеление. Нашите неестествени навици в храненето са довели към това, че практически винаги не достига алкалност, и организма на по-вечето хора е пренаситен от киселини.

Битовият активатор за вода (електроактиватор) Акватрон 25W е лек и несложен и компактен апарат, позволяващ на всеки в домашни условия за около 40 минути да получи около 1.75 литра активирана (жива и мъртва) вода. Активираната вода бързо и ефективно помага за лечението на много болести, при това без всякаква химия. Тя се използва в стопанството, в бита, в градината, за хигиенни цели, в животновъдството и птицевъдството и др. Ефективността на действие на битовия активатор за вода (електроактиватор) Акватрон 25W се увеличава тъй като в процеса на електролиза мъртвата вода придобива положителен електрически резултат, а живата-отрицателен. Тя става като слаб електролит, който бързо взаимодейства с течностите в организма (стомашен сок, кръв, лимфа, междуклетъчни течности и др.). Организмът на човека е енергийна система. Дългогодишната практика за използване на активираната вода, приготвена с битовия активатор на вода, потвърждава изводите на учените, че именно положителния и отрицателен заряд на тази вода изцяло помага за поддържане на енергийния баланс на клетките. Активирана вода се използва в Япония, Австрия, Германия, Полша, Индия, Израел и др. Тази вода не е опасна за вътрешна и външна употреба. Това е потвърдено още през 1988г. от фармакологичния комитет в СССР (решение № 211-252/791).

Мъртва вода (кисела) с Рн 2,5-5,5. Прекрасен бактерицид и дезинфектант - представлява безцветна течност с миризма на киселина, с леко кисел вкус. Намалява кръвното, успокоява нервната система, подобрява съня, намалява болките в ставите и краката, унищожава гъбички, много бързо лекува настинка и др. Помага при лечение на пародонтоза, прекратява кръвотечение от венците, разтваря зъбен камък. Тя може да се използва при профилактика на носа, устата, гърлото, при простудни заболявания, по време на грипна епидемия, ангина, след посещения в поликлиники и др.

Битовото предназначение на мъртвата вода: дезинфекция на жилищни и нежилищни помещения, питейна вода, връхни и други дрехи, обувки, премахване на налепи от съдове за готвене, увеличение на срока на съхранение на зеленчуци и плодове, и много други. Нормализира храносмилането при домашните животни и птици.

Жива вода (алкална)- pH 8,0-11,0 - мека и безцветна течност с алкален вкус. След реакцията при нея остава утайка - от всички примеси във водата, в това число и радионуклидите - и водата се изчиства. Тази вода е отличен стимулатор, възстановява имунната система на организма, обезпечава антиоксидантната защита, особено в съчетание с приема на витамини. Не напразно са я нарекли "жива" вода.Тя активизира биопроцесите в организма подобрява апетита, пълноценното усвояване на храната, общото самочувствие. Тя е отличен стимулатор, тонизатор и източник на енергия. Привежда в движение целия организъм, придава енергия, бодрост, стимулира регенерацията на клетките, меко повишава кръвното налягане, подобрява обмена на веществата. Великолепно заздравява рани, язви, в това число на стомаха и дванадесетопръстника, рани по тялото от залежаване, изгаряния. Помага при лечение на аденом на простатата, при лечение и профилактика на атеросклероза, полиартрит, остеохондроза. Тази вода омекотява кожата, постепенно разглажда бръчките, унищожава пърхута, прави косите лъскави и др. Битовото предназначение на живата вода: ускорява прорастването на зърна и семена за насаждане, стимулира цъфтежа на домашни цветя, освежава зелени зеленчуци и увехващи цветя, подобрява вкуса на печени изделия (при замесване на тестото с жива вода), качеството на сиропа за хранене на пчелите (пчелите стават по-енергични), стимулира ръста и устойчивостта към болести на до-машните птици и добитъка (намалява загубите на малки), поливането на лехите с жива вода, подобрява урожая. В резултат на катодната електрохимическа обработка на водата, всяка, даже и дестилираната, придобива алкална реакция за сметка на превръщането на някои части от разтворените соли в хидроокиси. Нейния окислително-възстановителен потенциал (ОВП) рязко се понижава, намаля се повърхностното напрежение, намалява се съдържанието на разтворен кислород и азот, нараства концентрацията на водорода, свободните хидроксилни групи, намаля се електропроводимостта , изменя се структурата не само на хидратните обвивки на йоните, но и на свободния обем на водата. В резултат на това се образуват хубаво разтворени хидроксили на натрий и калий и вследствие на това се повишава Рн, провежда се движение на въглеродното равновесие с образуване на трудноразтворими карбонати на калций и магнезий от находящите се обикновено в изходната вода разтворими съединений на тези метали. Йоните на тежките метали и желязото практически напълно се превръщат в неразтворими хидроксиди. При анодната електрохимическа обработка киселинността на водата се увеличава, ОВП нараства за сметка на устойчиви и нестабилни киселини (сярна, солна, хлорати - сол и др.), а също така водороден прекис, перокси сулфати, кислородосъдържащи съединения на хлора.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър