Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Alternative Nutrition Inosine 100 капсули

  • 22,00 лв.


Бърза поръчка

ИНОЗИН – АТФ ПРЕКУСОР

Inosine е пуринов нуклеозид (нуклеинова киселина) и прекусор (предшественик) на АТФ (аденозинтрифосфат). АТФ е основния източник на енергия при анаеробни физически натоварвания и в началото при натоварвания с аеробен характер.
Inosine участва в обмяната на въглехидратите като повишава активността на редица ензими в цикъла на Кребс. Стимулира синтезата на нуклеотиди. Inosine притежава силна антихипоксична (подобрява доставката на кислород) активност, което е ключов фактор за повишаване на спортните постижения в спортове, ориентирани изцяло към развиване на издръжливост (аеробен характер) и увеличаване продуктивността при такъв тип натоварвания.
Inosine е еднакво подходящ за прием преди и по време на физически натоварвания от всякакъв характер (аеробни и анаеробни) с насока увеличаване на продуктивността и спортните резултати по време на тренировъчно натоварване.
Inosine се използва като кардиопротектор при профилактика и защита на множество сърдечно – съдови заболявания. Inosine се използва при профилактика и защита на чернодробни заболявания.
Inosine притежава силна имуностимулираща активност, намалява възпроизвеждането на някои вируси, скъсява протичането на вирусни инфекции и успешно се използва като хранителна добавка в профилактиката, защитата и при съпътстващи терапии на вирусни заболявания.

Съдържание: 1 капсула съдържа 500 mg Inosine;
 

Дозировка: 3000 mg (6 капсули) преди физическо натоварване.

Начин на употреба: 3000 mg (6 капсули) приети с вода.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър