Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

ANTI-OXIDANT - специални активни колоидни антиоксиданти

  • Марка AD Medicine
  • Модел 237 ml
  • Наличност In Stock
  • 40,10 лв.


Бърза поръчка

Специална формула от активни колоидни антиоксиданти. Биологично активни вещества в колоиден разтвор
Нето тегло: e 237 мл / 8 OZ

Действие:

Препаратът е комбинация от каскадно действащи антиоксиданти с взаимно потенциращ се ефект. Съдържа водноразтворимия вит.С и мастноразтворимите вит. Е и А. Алфа липоевата киселина възстановява окислените вит. С и Е и така значително усилва и удължава тяхното действие. 

Включеният N-ацетил L-цистейн и селен участват в регенерацията на глутатиона, който е субстрат на ендогенната антиоксидантна защита на организма. Карнозиновата киселина е основна съставка на Розмаринa (Rosmarinus officinalis). Тя притежава силен антиоксидантен ефект и възстановява окисления от свободните радикали вит. Е. Активната съставка на Гроздовите семки (Vitis vinifera) е ресвератрол. Той подтиска окислението на LDL и предпазва клетъчните мембрани от окислението на липидите. Той е с доказана антиоксидантна и антитуморна активност. Гъбите Рейши (Ganoderma lucidum) са с високо съдържание на тритерпеноиди, които повишават синтеза на интерферон и броя на Т лимфоцитите, (инхибират ин витро Epstein-Barrr вируса), понижават холестерола и подтискат агрегацията на тромбоцитите. Предполага се, че удължават продължителността на живота. Екстракта от Гинкго билоба (Ginkgo biloba) съчетава антиоксидантните си свойства със съдоразширяващия ефект. Вит. от група В - В2, В3, В6 участват в метаболитните процеси на нервните клетки. Никотин-амид-динуклеотида (NADH), е необходим за метаболизма на липидите, аминокиселините, протеините, и пурините, както и за тъканното дишане и глюкогенолизата. Енотера (Oenothera biennis) - гама-линоленовата киселина (GLA) от папулката се превръща в организма в PGE 1 (простагландин), който определя нейното противовъзпалително, съдоразширяващо и антикоагулантно действие. Смята се, че нарушението на баланса на мастните киселини в организма е една от причините за хиперхолестеролемията, развитието на алергични дерматити и екземи, неопластични и автоимунни заболявания. Маслото от енотера прието заедно с витамини от групата В, магнезий и селен се превръща по-лесно в организма в PGE1. Дефицитът на гама-линоленовата киселина и другите ненаситени мастни киселини от групата на омега 3 и омега 6, причиняват блокаж в ензимните процеси, което води до нарушения на метаболизма на глюкозата и мазнините.
Сумарното действие на препарата превишава многократно действието на отделните съставки.

Показания:

Хронични белодробни заболявания, ХОББ, за дезинтоксикация на организма след химио- и лъчетерапия, превантивно преди химиотерапия, като добавка в лечението на захарния диабет и други метаболитни нарушения, диабетна ретинопатия, дегенерация на макулата, хронични бъбречни заболявания, хронична бъбречна недостатъчност, хронични заболявания на черния дроб, кожни заболявания (акне, псориазис, екземи) интоксикации, изгаряния, работа във вреднa средa.

Дозировка:

Максимална дневна доза 15 мл, разпределена на 2 приема. Продължителността на приема се определя от протичането на основното заболяване. Продуктът се приема преди хранене, може да се разрежда с вода или сок. Странични ефекти - не се наблюдават в препоръчваните дози.

Условия за съхранение: Съхранява се при стайна температура на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Състав и хранителни стойности:

15 мл колоиден разтвор съдържа следните биологично активни вещества:

Обща енергийна стойност 3 ккал
Общо въглехидрати 0,75 г
Витамин А (палмитат) 1500 µg RE
Бета Каротен 7 mg
Витамин С (аскорбинова киселина) 300 mg
Витамин Е (D-алфа-токоферил ацетат) 100 mg alfa-TE
Рибофлавин (Витамин В2) 5,1 mg
Ниацин (ниацинамид) 20 mg NE
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 6 mg
Цинк (цитрат) 5 mg
Селен (аспартат) 100 µg
Гроздово семе(Vitis Vinifera), екстракт 95% 25 mg
Розмарин (Ro smarinus officinalis), екстракт от листа, 6% карнозинова киселина 25 mg
Гинкго Билоба (Ginkgo Biloba), екстракт от листа във фитозоми 10 mg
Гъби Рейши (Ganoderma lucidum), eкстракт 4% трипертени 10 mg
NADH (никотинамидаденин-динуклеотид) 2 mg
Масло от листа на Свещица (Папулка, Oenothera biennis) 80 mg
Диметилглицин 10 mg
Рутин 10 mg
Кверцитин 10 mg
Хеспередин (35%цитрусови биофлавоноиди) 10 mg
Алфа-Липоева киселина 10 mg
N-ацетил-L-цистеин 5 mg
Вкус Ягода
Мирис Ягода
Нe съдържа алкохол, пшеница, скорбяла, яйчен белтък. Няма примеси на тежки метали и други опасни за човека вещества.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър