Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

ARTHIFLEX - при артрит

  • Марка Espara
  • Модел 120 caps
  • Наличност В наличност
  • 61,00 лв.


Бърза поръчка

Артифлекс / Arthiflex

Артифлекс съдържа 11 природни витамини и антиоксиданти за облекчаване на симптомите на артрит.

Артифлекс включва всички клинично познати добавки, които облекчават ставните болки и подобряват функцията на ставите. Храненето е ключов фактор за подпомагане на вашия организъм да възстанови уврежданията на ставите и хрущялите. Известно е, че съединения като глюкозамин сулфат заедно със специфични антиоксидантни витамини, минерали и хранителни фитовещества стабилизират състоянието на костите и ставите и предизвикват обрат в процеса на влошаване.

Глюкозаминът е жизнено важен за здравето на костите и ставите. Производството му в организма намалява с напредването на възрастта. Изследванията показват, че когато този дефицит се коригира, вашия организъм си връща способността да подменя износените ставни клетки и тъкани. Въпреки това, той не може да действа самостоятелно. Трябва да се съчетае с други градивни витамини за костите и ставите.

Всяка една капсула Артифлекс съдържа 11 различни научно доказани природни добавки. 120-те капсули във всяко шише осигуряват 2-месечен запас от активни билки, витамини и минерали, които според публикуваните клинични изследвания облекчават болките в ставите, подобряват тяхната функция и укрепват костите.

Но Артифлекс прави много повече от това само да укрепва здравето на ставите!

Артифлекс има и други благоприятни действия:

  • Забавя стареенето! Огромната антиоксидантна сила на Артифлекс, комбинирана с витамин Е и селен, не само предпазва и възстановява функцията на ставите, а и забавя процеса на стареене!
  • Защитава от свободните радикали – селенът, витамин Е и другите мощни природни добавки .

 11-те супероръжия на Артифлекс

Глюкозамин сулфат, 1000mg – Класическа съставка в добавките за стави. Съществуват над дузина публикувани изследвания, които демонстрират ефективността на глюкозамина при възстановяването и поддържането на хрущялите и ставите.

Колаген тип II, 100mg – Колагенът е основен елемент на кожата, костите, сухожилията, хрущялите, кръвоносните съдове и зъбите. Той е необходим за поддържането на здрави стави. С възрастта този необходим протеин намалява. Това може да доведе до дегенерация на ставите, загуба на синовиална (ставна) течност и сериозни кожни проблеми.

Био куркумин – До този момент съществуват над 2 000 доклада въз основа на изследвания върху куркумина. Това е така заради изключително широкия списък от биологични действия на молекулата. Тя има противовъзпалително действие, изменяйки всички агенти, участващи в сложния процес на възпалението.

Хиалуронова киселина, 50mg - Хиалуронан се открива в много тъкани на организма като кожата, хрущялите и стъкловидното тяло на окото. Затова той е подходящ за биомедицинско приложение, насочено към тези тъкани. До края на 70-те години хиалуроновата киселина се описваше като „лепкава” молекула, вездесъщ въглехидратен полимер, който е част от извънклетъчната матрица. Хиалуроновата киселина е важен компонент на ставните хрущяли, където присъства като обвивка около всяка клетка.

Витамин D3, 800 IU (200% от препоръчителната дневна доза) - Една от най-важните роли на витамин D е да поддържа калциевия баланс в костите, като спомага за усвояването на калция. Дефицитът на витамин D може да доведе до по-ниска костна минерална плътност, да увеличи риска от загуба на костна маса (остеопороза) или  фрактури на костите, тъй като недостигът на витамин D променя метаболизма в организма.

Витамин E, 50 IU (167% от препоръчителната дневна доза) -  Освен че е насъщен за сърцето и кръвоносната система, той е жизнено важен и за метаболизма в ставите и хрущялите.

Цинк, 15mg (100% от препоръчителната дневна доза) -  Често отсъства в нашата храна, съществен е за метаболизма в костите и хрущялите.

Селен, 100mcg (143% от препоръчителната дневна доза)  - Важна част от антиоксидантния ензим глутатион пероксидаза. Предпазва клетките от действието на свободните радикали, които се произвеждат по време на нормалния обмен на кислорода.

Бор, 3mg – Борът е есенциално хранително вещество за растенията, необходимо преди всичко за поддържане на целостта на клетъчните стени. Американският департамент на земеделието провежда експеримент, при който жени в постменопауза приемат по 3mg бор на ден. Резултатите показват, че добавката бор намалява изхвърлянето на калция от организма с 44%, което предполага, че борът играе важна роля за здравето на костите.

Мед, 2mg (100% от препоръчителната дневна доза) – Здравословните ползи от медта се свързват с нейното противовъзпалително действие в ставите. Минералът играе роля в развитието и поддържането на сърдечно-съдовата система - включително сърцето, артериите и други кръвоносни съдове, -  на костната система и на структурата и функцията на нервната система, включително мозъка.

Витамин C, 200mg (334% от препоръчителната дневна доза) - Витамин C (аскорбинова киселина) е известен антиоксидант и жизнена част от метаболизма в хрущялите.

В допълнение ви съветваме сутрин и вече да приемате есенциални мастни киселини като: рибено масло, масло от крил, ленено масло и масло от пореч.

Състав в доза 2 кап.: Витамин С (аскорбинова киселина) 200 мг; Витамин D3 (холекалциферол) 800 IU;  Витамин Е (като D-алфа токоферил) 50 IU; Бор 3 мг;  Мед 2 мг; Селен 100 mcg;  Цинк 15 мг; Глюкозамин сулфат 1000 мг; Колагенът II Matrix 100 мг; Био-Куркумин 25:1 екстракт (корен) 100 мг; Хиалуронова киселина 50 мг.

Употреба: Да се приемат 2 до 4 капсули дневно или според предписанието на лекар.

Опаковка: 120 капсули в контейнер.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър