Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

АВЕМАР антираков продукт 30 сашета

  • Марка Avemar
  • Модел 30 сашета
  • Наличност In Stock
  • 216,00 лв.


Бърза поръчка

АВЕМАР / Avemar

Предназначение:
Avemar е индициран като медицинска хранителна добавка за допълване на хранителния режим на пациенти с ракови заболявания по време на и след оперативна намеса, радиотерапия, химиотерапия и имунотерапия. Употребата на АВЕМАР се препоръчва на пациенти, страдащи от злокачествени тумори като добавка към клинично онкологично третиране Прилагането на Avemar се препоръчва като обогатител на храната по време на лечение и след приключване на подобни лечения, без прекъсване.
Приемането на Avemar не заменя клинично индицираните противоракови терапии и процедури!

Състав:
Сух ферментирал пшеничен зародиш, малтодекстрин, фруктоза, агент за предотвратяване на слепване (силиконов двуокис), лимонова есенция, подсладител (acesulfame-K), натриев хлорид, полиращ агент (стеаринова киселина).

Предпазни мерки:
Приемането на хранителната добавка Avemar става след консултация с лекар. Пациентите с наследствена непоносимост към фруктозите или пациенти със свръхчувствителност към които и да било от компонентите или съставките на Avemar не трябва да приемат Avemar. Пациентите страдащи от диабет трябва да приемат Avemar под контрола на лекуващия лекар, заради въглехидратня внос и дозите на инсулина. Пост оперативно приложението на хранителната добавка Avemar трябва да започне, когато пациентът е в състояние да приема храна през устата. Продуктът не бива да бъде приеман по време на бременност или кърмене. Употребата на АВАМЕР е забранена за пациента с трансплантиран орган или тъкан. Продуктът не може да бъде използван, ако пациентът има кървящи язви по гастро-интестиналния тракт (кървяща стомашна или язва на дванадесетопръстника), ентерит/колит (остро чревно възпаление), синдром на патологична абсорбация
Avemar да се съхранява на обезопасено от деца място!

Взаимодействие с лекарствени средства:
Avemar се приема два часа преди или след приемане на други хранителни добавки или лекарствени продукти. АВЕМАР не трябва да бъде приеман в комбинация с никакви препарати, съдържащи витамин С , в интервал от два часа преди или след приема. Приемането на Avemar трябва да бъде преустановено два дни преди извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат и трябва да бъде възстановено два дни след извършването на прегледи с контрастни рентгенови снимки с прилагането на бариев сулфат!

Начин на приложение:
Курсът на приемане на добавката за храната Avemar се съобразява със здавословното състояние, терапевтичните и диагностични процедури, на които се подлага пациента заради основното си заболяване.
Приготвяне на единична доза:
Едно саше се разтваря в чаша вода. Прясно приготвеният разтвор от Avemar се използва в рамките на 30 минути след приготвянето му! Неупотребеният разтвор се изхвърля.

Дозировка:
За възрастни с телесно тегло ~ 70 кг – една доза се равнява на едно саше Avemar на ден. Препоръчва се Avemar да бъде приготвян и консумиран 1 час преди обяд. Пациентите с телесно тегло от 90 кг и нагоре да консумират 2 сашета и се препоръчва да взимат Avemar приблизително 1 час преди закуска и вечеря.

Препаратът Avemar може също да бъде приготвян и консумиран смесен с освежителни напитки или с негазирана минерална вода, без добавяне на други хранителни добавки, в частност вит.С.

Avemar е микробиологично чист продукт.

 

Въздействие на АВЕМАР върху метаболизма на раковите клетки
Раковите клетки проявяват повишен метаболизъм ивисока скорост на делене и използват в по-голяма степен глюкоза. Специфична характеристика на туморните клетки е това, че използват глюкоза, за да синтезират рибоза, нужна за изграждането на нуклеидите (ДНК и РНК вериги). От друга страна здравите клетки използват глюкозата на първо място като източник на енергия. В този процес един от ключовите елементи е ензимната транскетолаза. Деленето на раковите клетки директно може да бъде контролирано от модификация на неговата функция.

АВЕМАР (в зависимост от дозировката) значително и по особен начин възпрепятства синтеза на нуклеиди или нуклеинови киселини от глюкоза, превръщайки метаболизма на раковите клетки в нормален процес, за да се използва глюкозата за синтез на аминокисилини и липиди.

Благодарение на този процес разсейките на злокачественото заболяване са забавят или напълно прекъсват. Състоянието на пациентите, използващи АВЕМАР се подобрява и тяхната физическа активност се увеличава. Може да се наблюдава значително покачване на теглото.

Докато радитерапията и повечето химиотерапевтични процедури възпрепятстват непосредствено формирането на нуклеиди, АВЕМАР предизвиква същият ефект индиректно, с което може да се обясни синергията между АВЕМАР и химиотерапевтични процедури за спирането развитието на метастазите.

Апоптоза на раковите клетки
Апоптозата (програмираната смърт на клетката) и деленето на клетката контролират хистологичния баланс на различните клетъчни общества. Апоптоза в по-ниска степен от нормалната е типична за злокачествените израждания.

Апоптозата на раковите клетки, значително се увеличава от АВЕМАР, докато жизненият цикъл на нормалните клетки не е засегнат.

Синтез на тумор некрозис фактор
Един от най-важните цитокини, отговорни за разрушаването на раковите клетки е TNFα , който е създаден от имунната система на организма (чрез активираните макрофаги). Като хармонизиращ фактор АВЕМАР значително увеличава синтеза на TNFα, благодарение на активираните макрофаги срещу туморните клетки.

Увеличен синтез на І-САМ1 протеини
Молекулата, осигуряваща вътрешно-клетъчното слепване е І-САМ1 (CD54), дава възможност на носителите на клетъчно-имунната защита срещу тумори да мигрират през стените на съда, за да могат да достигнат и убият раковите клетки. Туморът може да порасне повече от 2 мм, само ако изгради своя собствена съдова система (злокачествена ангиогенеза). Една от характеристиките на съдовете, развиващи се в злокачествените тумори е анормално ниският синтез на І-САМ1, поради което носителите на клетъчно-имунна защита срещу рака не могат да се придвижват през стените на съда в тумора. АВЕМАР увеличава значително синтеза на І-САМ1 протеини; по този начин увеличава също и клетъчната противоракова имунна защита.

Занижена регулация на МНС1 молекула
Естественият килър (NK) съдържащ се в първата линия клетки в имунната защита срещу рака не атакува онези клетки, които имат висока концентрация на МНС1 молекули на повърхността. Общата характеристика на раковите клетки, даващи метастази, е да произвежда молекули МНС1 в големи количества и така да се маскират за нормални клетки, като по този начин избягват разрушителния ефект на естествените килър-клетки. АВЕМАР значително намалява синтеза на молекули МНС1 от раковите клетки, скриващи характеристиките на туморните клетки, така че те се разрушават от естествените килър-клетки.

Изследване на имунната защита

Едно от най-интересните качества в перспективата на изследване е способността за регулация на имунната защита. В случаите на злокачествени тумори, той стимулира имунната система. При автоимунни заболявания, той подтиска имунната система. Очевидно АВЕМАР е способен да действа в противоположни направления, тъй като има различно въздействие върху двете най-важни реакции на имунната защита. Той увеличава ТН1 (Т1 хелпери) на имунната защита, следователно активира имунните механизми против рака. Същевременно намалява ТН2 (Т2 хелпери) на автоимунната защита, така че АВЕМАР възпрепятства автоимунните процеси. При изследване на животни АВЕМАР възпрепятства развитието на SLE, значително намалява клиничните и хематологични симптоми на заболяването. При клиничните опити АВЕМАР значително подобрява състоянието на пациенти с ревматоиден артрит. При изследвания върху животни АВЕМАР има силен зависещ от дозировката противовъзпалителен ефект.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър