Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Азотен Буустер Anabolic-Pump - 90 капсули

  • Марка USP Labs
  • Модел 90 капсули
  • Наличност In Stock
  • 95,00 лв.


Бърза поръчка

Азотен Буустер Anabolic-Pump - 90 капсули

Anabolic-Pump е нова категория в индустрията на хранителните добавки наричана още Selective Insulin Muscle Sensitizer накратко SIMS. Представлява субстанция стимулираща мускулните клетки да абсорбират по - добре глюкозата отколкото инсулина.

За разлика от инсулина, SIMS блокира пренасищането на глюкоза в мастните клетки докато промотира липолизата ( хидролизата на липиди ) Метаболитно, това е разпределението на триглицериди в свободните мастни киселини в клетките. Какво означава това? Мускулен растеж и изгаряне на мазнини сравнително бързо докато подобрява здравето на организма.

Anabolic-Pump активира GLUT4 ( глюкоза "транспортьор" тип 4, известен също като GLUT4, е протеин, който при хората е кодиран от гена).

Хранителната добавка Anabolic-Pump ще:

  • Увеличи навлизането на глюкоза в мускулите повече от инсулина.
  • Позволява навлизането на глюкоза в мускулните клетки без да използва инсулина, позволявайки на тялото да понижава необходимито количество инсулин добито чрез консумирането на храна. Това е полезно за вас тъй като организма ви може да избегне необходимостта да се справя с прекомерното количество на инсулин в кръвта.
  • Предотвратява повишаването на мазнини и ги намалява.
  • Повишава нивата на GLUT-4 единствено и само в мускулите, позволявайаки на глюкозата да навлиза в мускулните клетки, НЕ в тези на мазнините. В допъленение другите ползи от Anabolic-Pump включват съдоразширяващи ефекти, благодарение на повишение гликоген.

След само един час от първата доза, ще усетите магията на Anabolic-Pump. Напомпването е НЕИЗБЕЖНО. Тук говорим за истинското напомпване - не за обикновена васкулизация.

Начин на употреба : В тренировъчни дни: Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути преди хранене, богато на въглехидрати по възможност със закуската, пред- и следтренировъчното хранене.

В почивни дни: Приемете 1 капсула 3 пъти дневно 15 минути пред хранене, богато на въглехидрати по възможност със закуската обяда и вечерята.

 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 1 капсула -
Дози в опаковка 90 -
Патентовани Формули  
AnabolicPump™
P-Insulin™ (Extract Engineered From Phellodendron)Tannins Complex™ (Extract Engineered From Lagerstroemia Speciosa)
750  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър