Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Азотен Буустер Pink Magic - 180 капсули

  • Марка USP Labs
  • Модел 180 капсули
  • Наличност In Stock
  • 126,00 лв.


Бърза поръчка

Азотен Буустер Pink Magic - 180 капсули

Pink Magic съдържа няколко съставки за да действа добре, без да е препълнен като кухненска мивка или поръсен с прериен прашец с цел формулата му да изглежда по-внушителна...

Nelumbo nucifera (стъбло и листа) и Rhamnus nakaharai (стъбло)

Тези растения имат широк спектър от вълнуващи свойства...Някои химични съединения, съдържащи се в тези растения, са показали при животни свойството да инхибират различните типове фосфодиестераза. Този ензим (всъщност клас ензими) разрушава сАМР (цикличен аденозин монофосфат) и cGMP (цикличен гуанозин монофосфат) – циклични нуклеотидни молекули с важна роля в човешкия метаболизъм. Когато фосфодиестеразите бъдат инхибирани, нивата на cAMP и cGMP се увеличават в различните тъкани на тялото.

Потенциал за изчистване от мазнините?

Също така, чрез увеличаване на сАМР в мастните клетки, липолизата (изгарянето на мазнините) също може да се увеличи...

В действителност изследвания върху животни и традиционната азиатска медицина отбелязват точно такъв ефект, демонстрирайки увеличена липолиза и анти-затлъстяващи свойства...

Това не е всичко, приятелю!

Транспорт на аминокиселини и глюкоза !

В допълнение на посочените горе ефекти, чрез инхибиране на други фосфодиестерази се получава вазодилатация (съдоразширяващ ефект), която позволява увеличение на транспорта на аминокиселини и глюкоза към скелетната мускулатура.

Напомпване до пръсване докато се чистят мазнини?

Също така този съдоразширяващ ефект може да позволи достигането на по-мощно напомпване, чувство за пълнота и плътност на мускулите, както и допълнително увеличение на липолизата.

Начин на употреба : Като хранителна добавка приемайте 2 капсули 3 пъти дневно, с храна. В тренировъчни дни приемете още 2 капсули допълнително, около 30 минути преди натоварването. Придържайте се към това дозиране 6 дни седмично, след това правете 1 ден почивка.

Внимание!Този продукт е предназначен за употреба само от здрави хора на възраст над 18 години. Бременни или кърмещи жени не трябва да приемат този продукт. Консултирайте се с Вашия личен лекар преди да започнете употребата на този продукт, особено ако:

  • сте на някакво лечение, използвате лекарства, медикаменти и/или хранителни добавки.
  • ако имате вече съществуващо заболяване, включително, но не само – високо или ниско кръвно налягане; сърдечна аритмия, удар; сърдечни, чернодробни, бъбречни заболявания или такива на щитовидната жлеза; припадъци, психични заболявания, диабет и затруднено уриниране (заради увеличаването на простатата).
  • ако приемате МАО-В-инхибитори или други лекарства.


Този продукт не е подходящ за хора със сериозни заболявания, бременни и кърмещи жени. Прекратете употребата и незабавно потърсете консултация при Вашия лекар, ако усетите каквито и да е нежелани реакции по време на употребата на този продукт.

Да не се превишава препоръчваната доза!

Пазете от деца!

Преди да започнете каквато и да е програма за намаляване на телесното тегло, консултирайте се с Вашия лекар. Тези твърдения не са оценени от FDA. Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или превенция на каквото и да е заболяване.

 
 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 2 капсули -
Дози в опаковка 90 -
Патентовани Формули  
Proprietary Blend
Massularia Acuminate (Stem)
**
Nelumbo Nucifera (Seeds And Leaves)
**
Rhamnus Nakaharai (Stem)

1600  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър