Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Азотен буустер Storm - 756 грама

  • 91,50 лв.


Бърза поръчка

Storm - 756 грама

Ако искате да повишите възможностите си по време на тренировка и да постигнете едно забележимо мускулно нарастване , то сега е момента да се запознаете с Storm от Universal Nutrition. Става дума за чиста мускулна маса , а не за излишни мазнини,задържане на вода и всичко друго което може да е резултат от креатиновите продукти в миналото.Използвана е най-качествената и най-съвременната креатинова смес ,заедно с добавен магнезий креатин хелат - патентована формула (Magnesium Creatine Chelate™). Добавете към всичко това и мощна формула спомагаща образуването на азотен окис, Всички съставки правят продукта един от най-мощните в момента.

Изключителна транспортираща система :

Storm от Universal Nutrition използва уникалната технология - iNOXsulin-7™, която значително подобрява усвояването на активните вещества и не използва за това глюкоза ( ненужен захар ). Вместо това iNOXsulin-7™ използва особена формула за усилване на изработка на азотен окис и инсулин, така ефективно се доставя креатин до мускулната тъкан. Веднага се забелязва напомпването на мускулите от този NO комплекс ,което ще спомогне за покачване на вашите възможности в залата.

Четери форми на креатин :

В състава на Storm влизат четири различни форми на креатина - този креатинов комплекс ще помогне за нарастването на мускулната тъкан,като нищо до сега срещано. Storm съдържа най-новите разработки на креатина ,включвайки и магнезий креатин хелат,дикриатин и трикриатин малат за максимално усвояване. Също така е добавен и креатин монохидрат - проверен креатин ,който е давал и ще дава резултати. Използвайки този четири компонентен креатинов комплекс , ще имате гаранцията , че мускулите ви ще получат постоянен приток на креатин в продължение на цял ден.

Прием:

Вземайте 1 мерителна лъжичка 30 мин. преди тренировка и 30 мин. след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър