Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Азотен буустер Universal NOX3 - 180 таблетки

  • 118,00 лв.


Бърза поръчка

NOX3 - 180 таблетки 

Опитвали ли сте някога вазодилация, за да увеличите постиженията си?
Азотен оксид. „Вечното напомпване". Вазодилатори, сигнализиращи на клетката. Чували сте за него, сега е време да го добавите към тренировъчната си програма,

Какво е вазодилацията?

На чист български, това е когато кръвоносните съдове се разширяват или отпускат. Когато кръвоносните съдове се отпускат, те се разширяват. Азотният оксид (N0) е ключът тук. N0 е важен ендогенен белодробен вазодилатор. Като вазодилатор, азотният оксид има способността да увеличава способността на тялото Ви да доставя кислород на работещите мускули. Повече кръв означава повече хранителни вещества и кислород да се впомпат в скелетните мускули. Всичко това се превръща в по-големи, по-пълни изпомпвания и по-добри цялостни резултати. Всъщност, с N0, вие можете да очаквате увеличена мускулна маса, сила, издръжливост и по-кратко време за възстановяване.

Азотните Бустери увечават секрецията на азотен оксид от организма. Това се дължи на основната съставка-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, ААКГ. Тази специална аминокиселина повищава азотния оксид в следствие но което кръвоносните съдове се увеличават и релаксират. Това от своя страна позволява повече хранителни вещества и хормони до достигнат до мускулната клетка и да се използват за синтез на протеин. Наличието на повече азотен оксид също така сигнализира на тялото да произвежда повече Хормон но разтежа ХР.

  • по-добро напомпване
  • по-добра усвояемост на протеина
  • по-твърди мускули
  • повищена секреция на ХР
  • нормализиране на кръвното налягане 

Препоръчана употреба:

Приемайте по три таблетки два пъти на ден - веднъж сутринта на празен стомах и след това 30 минути преди обяд. За да максимализирате резултатите, пийте минимум 64 унции (1.5 литра) вода дневно, докато из-ползВате N0X3.

Състав: 

Nutrition Facts
Serving Size 3 tablet(s)
Servings Per Container 60
Amount Per Serving
Arginine Alpha-Ketoglutarate, Arginine Ketoisocarproate    3000    mg
Ornithine Alpha-Ketoglutarate    100    mg 

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър