Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

BCAAs Peak Amino Fusion 400г

  • Марка Peak
  • Модел 400г
  • Наличност In Stock
  • 69,00 лв.


Бърза поръчка

ОПИСАНИЕ

Amino Fusion се състои от есенциални аминокиселини (ЕАА), създадени по технологията Total Solution Technology (TST) и от суроватъчен протеин изолат, богат на бета-лактоглобулин.

Amino Fusion се отличава с това, че неговият аминокиселинен състав съответства точно на анаболния (антикатаболен състав), необходим по време на тренировка и използван за изграждане на мускулна маса. Това съотношение беше установено чрез специални измервания, при които, в сътрудничество с д-р Фьосген (лаборатория Arotop), бяха анализирани, както разхода на аминокиселини при тренинг, така и синтезата на мускулен протеин в клетките. В резултат Amino Fusion се оказа вероятно най-прецизната аминокиселинна формула, чрез която могат да се избегнат големите разходи около предозирането и неефективността при недостатъчен прием на аминокиселини.

Функционалност и механизъм на действие на Amino Fusion:

Функционалността на Amino Fusion се състои в това, че с него спортистът получава аминокиселинна формула от специално създадена за Peak изключително бързо усвоима фракция от суроватъчен изолат и свободни аминокиселинни малати по модерната TST технология. При повечето спортисти, тази формула задоволява изцяло потребностите от аминокиселини при тренировка и освен оптимално отношение между цена и качество, осигурява максимален мускулен растеж и много бързо възстановяване.

Максималният ефект на Amino Fusion може да се обясни възоснова на следното:

Аминокиселините, пептидите (съединения от няколко аминокиселини) и протеините са градивен материал за мускулна маса. Есенциалните аминокиселини (ЕАА) и главно есенциалната аминокиселина L-левцин, изпълняват не само градивна, но и активираща функция по отношение на синтезата на протеин и растежа на мускулите.

Суплементирането с определени количества есенциални аминокиселини (ЕАА), на практика води до ускорено и стабилно повишаване на синтезата на мускулен протеин, а от там и на изграждането на мускулна маса, като процесът продължава около 2-3 часа. В каква степен ще се прояви тази градивна функция, зависи главно от количеството на отделните, приети есенциални аминокиселини (ЕАА). От една страна, трябва да се достигне критично количество от всяка ЕАА, особено L-левцин, което най-ефективно се получава чрез ЕАА TST в състава на Amino Fusion. Oт друга страна, трябва за периода на повишена синтеза на мускулен протеин, т.е. за около 2-3 часа, да се осигурят достатъчни количества от всяка есенциална аминокиселина (ЕАА) като градивни компоненти.

Измерванията на наличните в кръвта аминокиселини и на синтезата на мускулен протеин, показаха, че набавянето на някои полуесенциални аминокиселини, е също толкова важно за изграждането на мускулите. Освен чрез допълнителни количества ЕАА, те се приемат и с изключително бързия суроватъчен протеин изолат - 92% протеин на абсолютна и 97% - на суха маса. Изолатът е специално разработен за Peak. Съдържа голямо количество бета-лактоглобулин и проявява важни свойства за имунната защита и възстановяването.

Специалният състав на Amino Fusion от ЕАА ТST и суроватъчен протеин изолат доставя с точност и сила критичното количество от всички есенциални аминокиселини (ЕАА), необходими за започването на синтезата на мускулен протеин. В същото време, продуктът съдържа достатъчно аминокиселини (есенциални и полуесенциални) и пептиди, с които осигурява необходимия градивен материал за мускулните клетки в продължение на най-малко 2 часа при тежкоатлети и почти 3 часа при 80-килограмови атлети.

В идеалния случай, цялата процедура може да се повтори три до четири пъти на ден, като се активира мускулния растеж с нови дози Amino Fusion. Трябва обаче да се внимава промеждутъкът между отделните приеми, да не бъде по-малък от 3 часа, защото за да се увеличи синтеза на мускулен протеин значително, е необходимо да се достигне изходното ниво. Следователно, най-ефективното суплементиране с Amino Fusion протича преди или по време на тренировка.

Колко стабилна ще е натрупаната под действието на Amino Fusion мускулна маса?

Ще се задържи напълно за дълго време или само отчасти, или изобщо няма да се задържи, зависи на първо място от физическото натоварване (тренировката). Поради естествената хомеостаза, (свойството на човешкия организъм да регулира вътрешната си среда), трябва чрез подходяща тренировка, да подскажете на тялото си да не разгражда натрупаната с помощта на Amino Fusion мускулна маса, защото в противен случай, няма да можете да се справяте с редовните тренировъчни натоварвания.

Какво мога да очаквам от Amino Fusion?

Amino Fusion е модерна формула, създадена според най-новите научни открития, която със своя прецизен състав, обещава възможно най-доброто изграждане на мускули, при минимални разходи и дозировка.

В миналото атлетът трябваше да прави „интуитивна преценка” на индивидуалните си потребности от добавки, което обикновено водеше до скъпи предозирания или недостиг на отделни аминокиселини. С Amino Fusion всеки атлет си осигурява най-малко 80% от оптималното количество аминокиселини, от което се нуждае в идеалния случай (при повечето атлети 90% и повече), докато по-рано без Amino Fusion не е имал ясна отправна точка, а само предположения. Силно амбицираните атлети, които непременно искат да изчерпят целия си потенциал, трябва да си набавят опитно останалите 20% чрез посочените ВСАА ТST, EAA TST и Leusteron.

 

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ

Дозировка: 20 г пулвер се разтваря в 400 - 500 мл вода и се приема равномерно преди, по време и след тренировка. Разфасовка: 400 г.

 

 

Amino Fusion
 
Caloric value   / Tagesportion (20 g)*  GDA**
Caloric value   308 kJ / 72 kcal  3,6 %
Protein   16,6 g  33,1 %
Carbohydrate   0,3 g  0,1 %
Lipide   0,1 g  0.1 %
* 20 g aufgelöst mit 500 ml Wasser
** GDA – Anteil empfohlene Tagesmenge eines Erwachsenen
Vitamins   / Tagesportion (20 g)  RDA*
Niacine   2,4 mg  15 %
Vitamin B6   0,21 mg  15 %
Vitamin B12   0,38 µg  15 %
* Anteil am Tagesbedarf nach EU-Richtlinie 2008 -100-EG
Amino Acid profile   / Tagesportion (20 g)
L-Alanine   392 mg
L-Arginine   192 mg
D-aspartic acid   760 mg
L-cystine + L-cysteine   256 mg
L-glutamine + glutamic acid   1200 mg
Glycine   120 mg
L-Histidin   800 mg
L-Isoleucin *   800 mg
L-Leucin *   6400 mg
L-Lysin *   760 mg
L-Methionin *   480 mg
L-Phenylalanin *   600 mg
L-Prolin   304 mg
L-Serin   256 mg
L-Threonin *   400 mg
L-Tryptophan *   160 mg
L-Tyrosine   280 mg
L-Valin *   2400 mg
   
BCAAs   9600 mg
EAAs   12000 mg
* Essential amino acids
 
EAN Code   Packing/Weight  Flavour  EAN-No.:
Amino Fusion - TST-Technology   can / 400 g Powder  Red-Berry  54 53001 85391 8
   can / 400 g Powder  Fresh Orange  54 53001 85390 1
   can / 400 g Powder  Tropical Punch  54 53001 85389 5

This product is manufactured in accordance with HACCP, GMP and ISO 9001-2000 certification.
Products are subject to constant quality control procedures by qualified technicians.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър