Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Blue Growth - 150 капсули

  • Марка Controlled labs
  • Модел 150 капсули
  • Наличност In Stock
  • 100,00 лв.


Бърза поръчка

Blue Growth - 150 капсули

  • Стимулиране нивата на Хормона на Растежа
  • По-дълбок и пълноценен сън
  • Покачване на мускулната маса и сила
  • Подържа общия тонус
  • Здраве за кожата и сексуални ползи
  • Не е нужна следцикълна терапия след приема на Blue Growth 

Растежа и възстановяването са най-важните фактори за успеха на бодибилдърите и атлетите.Тези два елемента могат да създадат един победител или да го пречупят по пътя към успеха.За да постигнат това редица професионалисти и любители прибягват до помощта на медикаменти, като един от тях е Хормона на растежа.Наред с изключителните му качества за покачване на мускулната маса и сила и общо възстановяване, Хормонът на растежа има и своите опасни последици.

Но нивата на хормона на растежа в тялото, могат да бъдат стимулирани и по естествен и безвреден път, чрез действието на различни билки и източници от природата.Затова специалистите от Controlled Labs са създали една от най-комплексните и ефективни формули, за естественото стимулиране на хормон на растежа и това е Blue Growth!

Blue Growth е продукт , в който е овладяно действието на няколко силни билки стимулиращи секрецията на хормона на растежа.Наред с това те са предпазливо комбинирани с няколко други компонента, чието основно действие е подобряването на съня, друг силен фактор за възстановяването и покачването на мускулна маса.Единственията продукт от тази величина, която може да покачи по безвреден начин нивата на хормона на растежа е Blue Growth.Blue Growth ще ви помогне не само да увеличите цялостното си представяне в тренировките, но ще оптимизира вашият сън, възстановяване и сексуална издръжливост.

Blue Growth успешно комбинира няколко съставки, всяка от които има своето специфично действие.

Safed Musli (Chlorophytum Borivilianum) - традиционно се използва в аюрведическата медицина, като вещество повишаващи либидото.Основните действащи вещества в билката са така наречените сапунини, които имат силно терапевтично действие.Сапонините също така въздействат върху тестостерона, оставяйки следи от стигмастерол и хекогенин.И двете вещества въздействат върху покачването на мускулна маса и възстановяването.

Мукуна, Кавча (Mucuna Pruriens) - Кавча е увивно растение, което съдържа L-dopa , и се използва от стотици години в Индия при Паркинсон. L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания сочат, че Кавча влияе върху съдържанието на допамин в кората на мозъка. Допаминът играе главна роля за това да се чувстваш активен и млад; за постигане на увереност и мотивация, точно това което очаквате от Blue Growth.

Глицерофосфохолинът - GPC или alpha-GPC - е вещество, от което се образува глицерол-три-фосфат и холин. Приемайки GPC се увеличават нивата на холина, увеличавайки холина, увеличавате и нивото на ацетилхолина.

Л-Теанин (L-Theanine) - способства за намаляване на психическия и физическия стрес чрез ясно изразеното си успокояващо действие, както и да подобри познавателната функция и настроението. Теанин (Theanine) увеличава нивата на серотонин, допамин и GABA в мозъка.

Л-Карнитинът има редица благоприятни въздействия върху метаболизма на мазнините и повишава капацитета за аеробна активност. Изследвани са много форми на Л-Карнитин, но една от тях - GlycoCarn® (Glycine Propionyl-l-carnitine) показва най-силно благоприятно въздействие върху сърдечния мускул и функцията на скелетната мускулатура.GlycoCarn® е форма на Л-Карнитин, която е важна част от състава на Blue Growth.Тя има силно изразен антиоксидантен ефект, подобрява доставката на кислород до тъканите и повишава издръжливостта при интензивно физическо натоварване. GlycoCarn® повишава нивата на хормоните по естествен път, включително инсулиноподобния фактор на растежа IGF. GlycoCarn® повишава продуктувността и нивата на азотен оксид при атлетите.

Camellia Synesis – Източник на полифеноли и зелен чай, силно антиоксидантно действие, подобрява сърдечната дейност и успокоява.

Griffonia Simplicifolia - Това е растение, което съдържа 5-хидрокситриптофан или накратко 5-HTP. Това е аминокиселина, която подобрява настроението, намалява апетита, което води до регулиране на телесното тегло, има успокояващо действие и подобрява съня.

Кой е казал, че се нуждаете от коварни странични ефекти за да покачите вашата мускулна маса?Сега ще можете безпроблемно да изтреляте към победата вашите резултати с помощта на Blue Growth!

Начин на прием: за оптимални резултати да се приемат 5 капсули, 30-60 мин преди сън.

150 Capsules  
Supplement Facts
Serving Size5Capsules
Servings Per Container30
 
Amount Per Serving % DV*
 
GH Complex™ 2250mg **
Safed Musli (Chlorophytum Borivillanum Extract), Mucuna Pruriens (Standardized To 60% L-Dopa), AlphaSize® Alpha-GPC (L-Alpha Glycerylphosphorylcholine) And L-Theanine
 
SleepCycle Health Complex™ 1250mg **
L-Carnitine (As Tartrate) 67%, GlycoCarn® (Glycine Propionyl-L-Carnitine Hydrochloride), Camellia Sinesis (Min. 98% Total Polyphenols And 50% EGCG) And Griffonia Simplicifolia Extract (Standardized For 98% 5-HTP)
 
* Percent Daily Values (DV) are based on a 2,000 calorie diet
** Daily Value not established
Other Ingredients:
Gelatin, Rice Flour, Magnesium Stearate, FD&C Blue No. 1, And Titanium Dioxide.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър