Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Blue UP Stimulant-Free - 60 капсули

 • Марка Controlled labs
 • Модел 60 капсули
 • Наличност In Stock
 • 65,00 лв.


Бърза поръчка

 

 • Покачване на мускулна маса
 • Повишаване на сила
 • Повишаване на тестостерона
 • Формула без стимуланти 

Blue UP Stimulant Free е формула без стимуланти, която стимулира собственият механизъм на тялото да преобразува свързания (безполезен) тестостерон в свободен (полезен) тестостерон, който е нужен за мускулния растеж и сила.Тази сила означава по-големи тежести, а те от своя страна водят до покачване на мускулна маса.

Blue UP Stimulant Free е най-потентният продукт за покачване на тестостерона по естествен път. Повечето продукти твърдят просто "покачване на тестостерона". Това обаче е широко понятие. Покачването на тестостерона само по себе си не е толкова ефективен метод, защото тялото се нуждае от тестостерон в "свободна" или "несвързана" форма, която може да бъде използвана ефективно от организма за покачване на мускулната маса и сила.


Проблемът е, че мъжете имат големи количества тестостерон, но този във свободна форма е в по-малко количество. Гликопротеинът SHBG (Sex Hormone Binding Globulin - Глобулин  Свързващ Половият Хормон) държи телесния тестостерон "заключен" за употреба в бъдещ период от време, но повечето мъже не освобождават достатъчно от този свързан тестостерон за да постигнат добри резултати. Точно за това беше разработен Blue UP, за да помогне на тялото да произведе повече тестостерон, успоредно с това да "отключи" съществуващият свързан тестостерон, чрез ограничаване на SHBG в тялото.

Ако искате да повишите резултатите от тренировките, Blue UP Stimulant Free е начина да го направите. В продукта са включени:

Blue UP Complexтм:

 • Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris): трибулусът в Blue UP е стандартизиран за 80% сапонини (saponins) и 30% протодиосцин (protodioscin). Изследванията доказват способността му да увеличава лутеинизиращия хормон (LH) в тялото. Когато нивата на този хормон в тялото са завишени, това е сигнал увеличаване производството на тестостерон. Новообразуваният тестостерон увеличава общия тестостерон в тялото, върху който може да се въздейства чрез другите две добавени съставки във формулата - Овес (Avena Sativa) и билката Дългия Джак (LongJack), за да се освободи свързания тестостерон, което неизменно води до покачване на мускулна маса и сила.
 • Овес (лат. Avena Sativa) - стандартизиран за 15 % стероидни авенакозиди (avenacosides) А и Б, които са от най-високо качество на пазара днес. Те спомагат за разпадането на свързания тестостерон от SHBG и го връщат в метаболитните процеси за изграждане на мускулна маса.
 • Билката Дългия Джак (Eurycoma Longifolia - LongJack) стандартизиран за 40 % глико сапонини (Glyco Saponins) и 30% Полизахариди (Polysacharides). Екстрактът от тази билка повишава нивата на инсулиноподобния фактор IGF1, които регулират нивата на кортизол. Тази съставка увеличава общия тестостерон, като същевременно потиска действието на SHBG, което увеличава нивата на свободния тестостерон в кръвта. Изследванията показват, че тестостерона в мъжкия серум се увеличава средно със 100% след двуседмичен прием.

За разлика от Blue UP, във Blue UP Stimulant Free отсъства комплекса Blue Stim Complexтм, който комбинира различни стимуланти. 


Начин на Прием: 2 капсули, 30-45мин. преди тренировка.

Продуктът не е лекарствено средство.

 

 

 
  Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 2 капсули -
Дози в опаковка 30 -
Патентовани Формули  
Blue Up Complex™
Tribulus Terrestris, Avena Sativa, Eurycoma Longifolia
1100  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър