Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Азотен буустер Bsn NO-Xplode AVPT 1125gr

  • Марка Bsn
  • Модел 1125 гр.
  • Наличност In Stock
  • 120,00 лв.


Бърза поръчка

Вкус : Грозде,Лимон,Портокал, Плодов пунш, Боровинка
 

Всяко око на бика представлява критичен фактор за максимален тренировъчен резултат:

1. ЕНЕРГИЯ: Умът и мускулите ви трябва да са настървени дори преди да докоснете тежестите.

2. КОНЦЕНТРАЦИЯ: Първото не е достатъчно. Енергията ви трябва да е съсредоточена като лазер върху тренировката, наричаме това “ настройване “

3. СИЛА: За да накарате мускулите да растат, трябва да ги накарате да извършват повече работа за по- малко време. Работа : Време = Сила. За да поддържате най – високото произвеждане на сила, се нуждаете от най – добрите ергогени, които подобряват работата на мускулите.

4. ОБЕМ: Когато мускулите ви поддържат по – голяма сила, те се “ помпят “ с кръв. Помпането се смята за ключа към изграждането на мускулите. Повечето хора не успяват да получат максимален обем при всяка тренировка. Повечето хора не са доволни от резултатите си. А вие до колко сте удовлетворени от вашите?

СЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДТРЕНИРОВЪЧНА ПРОДУКТОВА КАТЕГОРИЯ

Обмислих четирите тренировъчни очи на бика, изложени по – горе. След това проучих хилядите различни добавки на пазара. Имаше зееща празнина. НЯМАШЕ ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ, създаден да влияе върху ВСИЧКИТЕ ОЧИ НА БИКА ПРИ ВСЯКА ТРЕНИРОВКА!

РЕШИХ ДА ЗАПЪЛНЯ ТАЗИ ПРАЗНИНА с изцяло нов продукт.- ПРЕДТРЕНИРОВЪЧЕН ПРОДУКТ, задействан от най – напредналите в света ергогени и поддържащи телосложението хранителни вещества. Нарича се N.O. Xplode и е създаден да активира мускулите и ума ви за най- интензивните и резултатни тренировъчни сесии, които са възможни, дори и преди да докоснете тежестите.

Когато започнах да изпробвам прототипи на N.O. Xplode, бях тренирал от 16 години и бях напускал много сесии, без да уцеля и едно око на бика. До скоро не беше необичайно за мен да си тръгвам от залата, чувствайки, че мускулите ми не са достатъчно стимулирани, за да растат. Имах чувството, че съм си изгубил времето и че мускулите и ума ми никога не са били истински свързани. Не успявах да тренирам достатъчно интензивно, за да стимулирам трайни, видими подобрения в телосложението и физическата си дейност. Но не и сега..

N.O. Xplode е първият в света предтренировъчен продукт, създаден, за да активира вашия ум и мускули за максимална ЕНЕРГИЯ ( Око # 1), КОНЦЕНТРАЦИЯ ( Око # 2 ), СИЛА ( Око # 3 ) и ОБЕМ ( Око # 4 ). Когато N.O. Xplode преминава през тялото ви от глава до пети, вие сте уверени, че ще извлечете максимални резултати от вашата тренировка. Всъщност усещате N.O. Xplode да действа минути след поемането.

НЕЗАБАВНО УВЕЛИЧАВАНЕ НА МУСКУЛИТЕ И КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ С ПАТЕНТОВАНИЯ N.O. META – FUSION! N. O. META – FUSION бързо действащото катализаторно ядро на N.O. Xplode. Той свързва цялата формула, за да създаде висококачествено подобряване на телосложението и активността. N. O. META – FUSION отваря шлюзовете за съдово и мускулно увеличаване, като ускорява бързото произвеждане на азотен оксид в цялото тяло. NO отваря кръвоносните съдове, за да може кръвта да се движи по – бързо, което пък поддържа по –добър мускулен обем и подобрява мускулната сила.

Благодарение на патентованата МАТРИЦА ЗА ХРАНИТЕЛНА СУСПЕНЗИЯ и EFFORSORB TECHNOLOGY, N. O. META– FUSION действа заедно с хранителните вещества в храносмилането! Скоро след започване на тренировки вените ви ще изпъкват като тръбопровод и мускулите ви ще са невероятно стимулирани.

НЕЗАБАВНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ С НОВАТА ПОДОБРЕНА КРЕАТИНОВА МАТРИЦА ЗА МУСКУЛЕН ОБЕМ!

N. O. META– FUSION доставя новата подобрена, очакваща патент КРЕАТИНОВА МАТРИЦА ЗА МУСКУЛЕН ОБЕМ! ( която се съдържа само в N.O. Xplode) до всеки мускул в тялото. Тази нова и по – силна матрица сега съдържа ексклузивната повишаваща обема технология СЕМ3. Тази силна добавка води до нови нива в мускулния обем, феноменална сила и плътни издути мускули, без стомашните спазми, подувания и натрупване на мазнини, които се наблюдават при други не толкова добри продукти за увеличаване на клетките. Тази нова МАТРИЦА осигурява още по – бързо възстановяване на мускулните АТФ нива и стимулира нов растеж, дори и по време на най – изморителните тренировки.

N.O. Xplode не само дава резултати, които могат да се наблюдават след броени минути, но за да действа не му е необходима захар. За разлика от това, много креатинови продукти съдържат голямо количество захар, която води до напълняване и до подпухване. С N.O. Xplode никога няма да се чувствате или да изглеждате подпухнали или дебели. Освен това стомахът ви няма да има проблем с усвояването му, което премахва болезнените спазми или други стомашни неразположения.

НА РЪБА НА РАЗУМА: НАСТОЙТЕ СЕ НАЙ – ИНТЕНЗИВНАТА И ЦЕЛЕНАСОЧЕНА ТРЕНИРОВКА ВСЕКИ ПЪТ С ENER- TROPIC XPLOSION!

За да получите максималното от една тренировка трябва да свържете ума и мускулите си в неразрушима връзка. Съществуващите стимулиращи продукти въздействат върху ума ви по начин, който може да доведе до намаляване на концентрацията. За разлика от това, прецизната смес на N.O. Xplode от ергогени, метилксантини, средноверижни триглицериди и ноотропи зарежда ума и тялото ви с енергия с прецизността и интензитета на лазер...само минути след приемането. Той ви подготвя физически и умствено за най – продуктивната тренировка, която можете да си представите. Мотивацията и желанието ви за тренировка ще бъдат нечовешки.

ПЪЛНА МУСКУЛНА ХИДРАТАЦИЯ И САТУРАЦИЯ С ГЛИЦЕРОЛ – ХИДРАТНИ ПОЛИМЕРИ И ФОСФО – ЕЛЕКТОРЛИТНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ!

Тази сложна смес е мощен магнит за вода, глюкоза, аминокиселини и други фактори, които оказват влияние върху дейността на мускулите. Тя не само задържа хранителните вещества вътре в мускула, но и подобрява тяхното усвояване в клетките. Тази иновационна система рязко подобрява мускулната сила, зарежда тялото за интензивни тренировки, намалява натрупването на млечна киселина, възстановява изгубените електорлити, подобрява силата и издъжливостта и насища мускулите с хранителни вещества за растеж.

СЕГА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ И ДА ПОЧУВСТВАТЕ БЪРЗИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ВРЕМЕТО И УСИЛИЯТА ВИ!

С N.O. Xplode вече няма да чакате, да се надявате или да се молите за резултати. Без повече тренировки, при които мускулите ви се чувстват ‘ плоски ‘ или където съзнанието и мискулите ви не са 100 % свързани. Повече няма да излизате от салона, чувствайки, че първо не е трябвало да тренирате и че сте изгубили времето и енергията си. Другите продукти могат да ви накарат да чакате дни, седмици или месеци без видими резултати или без трайни резултати. Но всичко това вече се промени!

N.O. Xplode започва да действа минути след приемането. Той ви настройва и ви напомпва при всяка една тренировка. Никой друг продукт не твърди и не върши това!


Стойност % от дневна доза
Дозировка  
Доза 20.5 г -
Дози в опаковка 60 -
Базови Съставки  
Въглехидрати 6  g 2%
Калории 25 -
Витамини  
Витамин В-12 120  mcg 2000%
Витамин В-6 (Pyridoxine) 25  mg 1250%
Витамин В-9 (Folic Acid) 400  mcg 100%
Минерали  
Калий (Potassium) 75  mg 2%
Калций (Calcium) 75  mg 8%
Магнезий (Magnesium) 360  mg 90%
Натрий (Sodium) 235  mg 10%
Фосфор (Phosphorus) 535  mg 54%
Патентовани Формули  

N.O.-Xplode™Proprietary Blend

 

N.O. Meta-FusionPatent Pending: L-Arginine AKG, L-Citrulline Malate, RC-NOS™ , L-Citrulline AKG, L-Histidine AKG, NAD , Gynostemma Pentaphyllum

AVPT (Advanced Volumizing & Performance Technology): Modified Glucose Polymers , Di-Creatine Malate, Trimethylglycine, Creatine Ethyl Ester -Beta-Alanine Dual Action Composite , Sodium Bicarbonate, Sodium Creatine Phosphate Matrix, Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion, Glycocyamine, Guanidino Proplonic Acid, Cinnulin PF®, Ketoisocaproate Potassium, Creatine ABB

Ener-Tropic Xplosion™(Patent Pending): L-Tyrosine, Taurine, Glucuronolactone, Methylxanthine , L-Tyrosine AKG, MCT, Common Periwinkle Vinpocetine 99%, Vincamine 99%, Vinburnine 99%

Phospho-Electrolyte Replacements™: Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate

Glycerol Hydrating Polymers™: Potassium Glycerophosphate, Magnesium Glycerophosphate, Glycerol Stearate

18000  mg -
* Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър