Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

CaliVita - D-Drops Family Pack 4x30 ml.

  • Марка CaliVita
  • Модел 4 x 30 ml.
  • Наличност В наличност
  • 144,00 лв.


Бърза поръчка

Адекватният внос на витамин D има благоприятно въздействие не само върху костите и мускулите! Той повлиява положително имунната система, може да редуцира сенилната деменция, множествената склероза, различни психични заболявания,  някои видове рак (на млечната жлеза, дебелото черво и простатата) и риска от развитие на диабет.

Какво представлява витамин D?

Той е мастноразтворим витамин, който може да се внесе в организма чрез храната, а може и да се синтезира в кожата с помощта на UV-B слънчевите лъчи. Слънчеви бани по 15-20 минути ежедневно* без употреба на слънцезащитен крем са достатъчни да осигурят адекватно количество витамин D за всеки.

Защо не ни достига?

Хората, живеещи в градовете, работещи в офиси, магазини, ресторанти или на смени, не прекарват достатъчно време на слънце дори и през лятото. Освен това, когато се излагат на слънце по време на отпуската или училищната ваканция, те защитават кожата си от вредното въздействие на ултравиолетовите лъчи с помощта на защитни кремове с висок фактор. Тази защита е важна и необходима, но кремовете не само предпазват от рак на кожата, а и намаляват производството на витамин D.

Възрастните и децата от северното полукълбо обикновено не получават достатъчно витамин D, но съгласно някои оценки, всеки втори човек в света е засегнат от неговия дефицит.

Ето защо, не се изненадвайте че дефицитът на витамин D е станал широко разпространено заболяване.

Ако нямате достатъчно време и възможност за редовни краткотрайни слънчеви бани, ако храната ви не съдържа достатъчно витамин D, то тогава имате нужда от суплементирането му! CaliVita® предлага решение за този проблем: D-drops – нов течен витамин D от естествени източници.

 - D drops съдържа D3, който е най-активната форма на този витамин.

- Естественият аромат на портокал и лимоново масло му придават приятен вкус.

- Природният източник на активната съставка (D3) е масло от черен дроб на треска.

- Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители и аромати.

- Лесно се дозира и благодарение на хармоничния си, не прекалено характерен вкус може да се смесва с храни и напитки.

Ако прекарвате работните си дни на закрито, ако по цял ден сте в университета или в училище, ако сте бременна или кърмите, ако сте с наднормено тегло, ако имате слънчева алергия, ако сте вегетарианец, ако редовно приемате медикаменти**, ако кожата ви е по-тъмна или просто живеете в северното полукълбо, за вас е препоръчително да увеличите приема на витамин D за да съхраните здравето си!

Състав/ 1 капка:

Витамин D3 /Холекалциферол  - 10.0 µg

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър