Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Calivita - Detox Patch

  • Марка CaliVita
  • Модел 12 пластира
  • Наличност In Stock
  • 70,50 лв.


Бърза поръчка

За съжаление, ускореното развитие на цивилизацията всекидневно подлага нашето тяло на контакт с различни вредни вещества. Съприкосновението със замърсената околна среда, с определени химикали, лекарства и консуматорски блага е невъзможно да се избегне. Една част от вредните вещества се изхвърлят от организма, но повечето от тях се натрупват. Съчетавайки западната технология с източната мъдрост пластирите Detox Patch могат да подпомогнат тялото да изхвърли натрупаните токсини.

Неговите активни съставки, произхождащи от качествени, изцяло природни източници, са внимателно подбрани въз основа на способността им да отстраняват натрупаните токсини. Трансдермалната технология (нанасяне през тялото) е напълно естествена и дава възможност на съставките в Detox Patch сигурно и ефикасно да подпомогнат процеса на елиминиране на токсините и отпадните вещества от тялото.

Източната рефлексология е третият важен фактор за начин на въздействие на този продукт. Неговият основен принцип е основан на третирането на определени, специфични, рефлекторни нервни точки, най-често на стъпалата (особено табаните), съответстващи на проблемната област. По този начин пластирите оказват благотворен ефект върху останалите части на тялото и върху цялостното здравословно състояние. В съответствие с принципите на източната рефлексология, пластирите Detox Patch стимулират и изтеглянето на токсини, като по този начин подпомагат детоксикацията и способността за самоизцеление.

Начин на употреба: Прикрепете лентата с пластира към стъпалото и я носете най-малко осем часа. Най-добре е да се използва нощем.

• Detox Patch може да се ползва по два начина. За обща детоксикация и най-ефективно елиминиране на токсините се препоръчва да поставите по един пластир Detox Patch на всяко стъпало, най-добре през нощта и най-малко за 8 часа.
• За облекчаване на болки: Лепенка Detox Patch се поставя върху болното място, всяка вечер в продължение на 10 дни, след това по 3 дни през 3 дни. Преди да ползвате лепенките Detox Patch, моля консултирайте се с лекар!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър