Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

CaliVita - Digestive Enzymes 100 таблетки

  • Марка CaliVita
  • Модел 100 табл
  • Наличност В наличност
  • 50,00 лв.


Бърза поръчка

Комплекс от храносмилателни ензими

Главно условие за пълното усвояване на хранителните вещества е доброто храносмилане. Активните съставки на формулата са екстракти от билки и почти цялата гама от естествените усвоими ензими, които се произвеждат в нашето тяло. Те спомагат за по-ефективната работа на естествените храносмилателни процеси, а при недостиг на стомашен сок оказват благотворно действие върху храносмилателните проблеми.
За да е вярна поговорката „Човек е това, което яде”, то тя трябва да бъде допълнена. Висококачественото хранене днес наистина е много важно, но то би имало ефект само при добро храносмилане, при което разграждането на ценните вещества от храната могат напълно да се усвоят. За да поддържаме жизнените функции на тялото ни е необходима енергия, която всъщност получаваме от приетата храна. Храносмилателните ензими играят значима роля при трансформирането на храната в енергия; те разграждат механично раздробената (сдъвкана) на парчета храна, която да може да се абсорбира в храносмилателния тракт и да се усвои от тялото ни. Панкреатинът е високо активен ензим за разграждане на мазнини, произвеждан от панкреаса. Пепсинът, синтезиран в стомаха, и папаинът, извлечен от папая, са важни при смилането на протеините. Бетаин-хидрохлоридът е важен за предотвратяване натрупването на мазнини в черния дроб и повишаване производството на лецитин в него. Ензимът диастаза спомага разграждането на въглехидратите. В крайна сметка за доброто храносмилане са необходими храносмилателни сокове, съдържащи подходящи и в необходимите количества разграждащи ензими. Количеството на необходимите ензими започва да намалява дори при здрави хора на средна възраст, с което се влошава качеството на храносмилането, а това често е придружено от неприятни симптоми. При кръвна група А този симптом често се появява независимо от възрастта. При други хора недостигът на ензими се провокира от лоши хранителни навици, приемането на готвена със запръжки, облъчена, консервирана или пастьоризирана храна, храна на пара, храна от микровълнова печка или замразена храна.
Във всеки от тези случаи се препоръчва „ензимна терапия”, която стимулира пълното разграждане на хранителните вещества. Ние допълнихме тази терапия като включихме във формулата билки, които стимулират храносмилането.
При хора, употребяващи Digestive Enzymes, използването на други хранителни добавки на CaliVita също се подобри.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър