Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Calivita - ImmunAid

  • Марка CaliVita
  • Модел 180 капсули
  • Наличност In Stock
  • 83,10 лв.


Бърза поръчка

Когато съпротивителните сили на организма отслабват, той става по-податлив на инфекции, причинени от различни патогени (вируси, бактерии). Някои хора преживяват това по-често от други. Имунната система и защита, както и възстановителните функции на тялото ни трябва да бъдат подпомагани непрекъснато, а не само когато вече сме болни. Активните съставки на продукта ImmunAid оказват изключително благотворно влияние върху правилното функциониране на имунната система и ефективно подпомагат защитата на нашия организъм.

Котешки нокът
Използваното от хилядолетия лечебно растение Котешки нокът, от което съвременната наука е успяла да извлече активното вещество, се смята за едно от най-ефективните средства, укрепващи имунната система. То е увивно растение често израстващо до 30 метра, разпространено в Амазонските планини и крайречни местности, както и в джунглите на Перу.
Значително увеличава възпроизводството и активността на лимфоцитите, които имат свойството да установяват наличието на проникнали в човешкия организъм чужди тела, както и изродили се клетки и подпомагат тяхното унищожаване.
Котешкият нокът притежава и антиоксидантен ефект. Подобрява функцията на белите кръвни клетки, подпомагайки отстраняването на попадналите в човешкото тяло микроорганизми и чужди тела, причинители на болести.
Понижава високата температура.

Цинк

Минерал с уникално действие върху имунната система. Цинкът има специфична роля за правилната дейност на имунната система, защото ускорява активността при създаването на защитни клетки – антитела, способни да разпознаят и обезвредят попадналите в организма вредни чужди тела. Участва и в нормалното клетъчно делене.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър