Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

CaliVita - Low Deuterium Oxy Crystal 50 мл

  • Марка CaliVita
  • Модел 50 мл
  • Наличност В наличност
  • 125,70 лв.


Бърза поръчка
Вода с нисък деутерий и високо съдържание на стабилизиран кислород

Силата на водата

Вода и кислород в достатъчни количества и с адекватно качество са безусловно необходими за живота на човека. Нашето тяло и клетките ни се нуждаят от тях за да съхранят здравето си и да се обновяват.

Основата на живота

Поради голямото количество отпадъци и замърсяването на околната среда чистата питейна вода става все по-рядко съкровище, без което, обаче, не можем да съществуваме. Водата пренася различни хранителни вещества (витамини, минерални соли) до клетките. Тя участва също така и в процесите на дишане и терморегулация.

Подобно на водата, кислородът също е жизнено необходим за нас. Кислородът помага на организма да изгражда и поддържа силна и здрава имунна система. През последните години, обаче, съдържанието на кислород във въздуха непрекъснато намалява; следователно ние получаваме все по-малко от него.

Питейната вода с недобро качество, замърсеният въздух, нездравословният начин на живот, както и стресът, характеризиращ нашето време, могат да доведат до функционални нарушения в организма.

Как може да ни помогне Low Deuterium Oxy Crystal®?

Low Deuterium Oxy Crystal® представлява концентрат на магнитно структурирана вода с ниско съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород. Благодарение на своите характеристики тя може да повлияе благоприятно транспорта на кислород в кръвта и клетките, да подобри нашето общо състояние, концентрация и работоспособност.

Нейната добре подредена физическа структура осигурява допълнителна енергия и кислород. Посредством структурните промени на водата в тялото, тя допринася за хармонизиране на физическите и химически процеси, които се извършват в организма.

Магнитно структурираната вода е с по-висока плътност от обикновената вода. Тя повишава стабилността на молекулите и спомага за поддържане на стабилността на клетките.

Стабилизираният кислород подобрява снабдяването на клетките с кислород, активизира метаболизма, изпълва тялото с енергия, подпомага абсорбцията и усвояването на витамините, минералите и билките, подобрява спортните постижения.

Водата с намалено съдържание на деутерий забавя процеса на клетъчно деление, т. е., “остаряването” на тялото. Същевременно, по този начин се намалява честотата на неправилните деления на клетките. Редовната консумация на вода с намалено съдържание на деутерий, обогатена със стабилизиран кислород, може да подпомогне и процесите на детоксикация.

Кога се препоръчва?

Когато желаете да енергизирате тялото си и да подобрите физическата си форма.

Когато се занимавате редовно с тежък физически труд или спортувате.

В програми за чистене и детоксикация на организма.

Ако сте изложени на вредните ефекти на цивилизацията.

Съставки на Low Deuterium Oxy Crystal®:

Пречистена вода с намалено съдържание на деутерий и високо съдържание на стабилизиран кислород.

Дозировка : по 10 капки в чаша вода по три пъти на ден.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър