Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

CaliVita - Organic Acai (473 ml.)

  • Марка CaliVita
  • Модел 473 мл
  • Наличност В наличност
  • 83,10 лв.


Бърза поръчка
Органичен сок Акай
 

Акай е екзотичен плод, произхождащ от дъждовната гора на Амазония, който е особено богат на антиоксиданти, както и на витамини B1, B2, C и E, ниацин, желязо, калий, фосфор, калций и различни аминокиселини. Той съдържа голямо количество влакнини и сравнително малко захар. Местните жители са използвали плода за третиране на различни проблеми: кожни заболявания, менструални болки, храносмилателни нарушения, както и при диабет, сърдечни заболявания и различни видове рак. Нашият органично сертифициран продукт произхожда от контролирани органични стопанства.

На онези, които търсят силна антиоксидантна защита, особено на пушачи, на хора, подложени на стрес или с небалансиран хранителен режим, на живеещите в градове със замърсен въздух и на редовно консумиращите алкохол.

На желаещите да допълнят терапията на Метаболитния синдром (високо ниво на инсулин, намален глюкозен толеранс, свръхтегло, високо кръвно налягане, повишени нива на холестерол и триглицериди).

На хора, които търсят органично сертифицирани хранителни добавки с приятен вкус  за своята диета за отслабване.

За повишаване на съпротивителните сили на организма.

За подкрепа на балансираното функциониране на тялото.

Знаете ли че акай губи по-голямата част от своята хранителна стойност 24 часа след като е откъснат? Ето защо плодовете се обработват непосредствено след обирането им за да достигнат до нас под формата на пюре или сок.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър