Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

CaliVita - Polinesian Noni - Liquid 946 мл

  • Марка CaliVita
  • Модел 946 мл
  • Наличност В наличност
  • 118,40 лв.


Бърза поръчка
Сок от Полинезийско Нони

Има отдалечени кътчета на земята, където ужасните ефекти на цивилизацията не са оставили следа. Полинезия е такова място, където местните хора са все още изложени повече на капризите на природата, отколкото са гражданите от благоденстващите общества – и за да предпазят здравето си – дори и днес те прилагат естествени лекове, които избират от „природната аптека”.

Това е вечнозелен храст, чиято родина са Полинезия, Таити и Хавайските острови. Независимо от това, че височина му варира от малък храст до растение, достигащо до 10 метра, ценни са неговите плодове, с невероятно богат състав.
Екстрактът от плода съдържа 18 различни аминокиселини и ензими, задоволяващи дневните потребности на организма. Аминокиселините са основните градивни единици на протеините. Минералите в плода (натрий, калий, желязо манган и магнезий) допринасят за здравословните дневни потребности на организма от тези вещества. Заедно с витамините оказват благотворно влияние за нормализиране на клетъчните процеси, подобряване на метаболизма и активиране на защитните механизми срещу възпалителни процеси. Нони притежава изключителни възможности за защита на имунната система. Най-важното му качество е, че има антиалергично действие. Свойствата на специалните активни вещества, увеличават взаимодействието между клетките, усилвайки по този начин способността им да регенерират. Един от най-важните активни елементи е веществото, наречено проксеронин. От проксеронина в черния дроб се произвежда ксеронин, който е жизненоважен за нашия организъм, тъй като участва в различни физиологични процеси. Тези две вещества влизат в състава на ензимите, участват при процеса на деление на клетките и могат да подпомогнат правилното функциониране на имунната и хормоналната системи.
Има много неща, които могат да повишат нуждите на организма от ксеронин, но най-честите вредни въздействия в наши дни са стресът и прекомерното психическо и/или физическо натоварване. Нормално можем да погълнем известна част проксеронин с храната, а noni го съдържа в изключително големи количества.
Дозировка : една супена лъжица преди лягане, три часа след последното хранене

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър