Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Добавка Espara ЕКОЗИМ Q10

  • Марка Espara
  • Модел 30 капсули
  • Наличност In Stock
  • 21,10 лв.


Бърза поръчка

Състав на една капсула: 30 мг ко-ензим Q10, 10 мг витамин Е, 50 мкг селен, 60 мг магнезий, 0.8 мг витамин В6, 150 мкг фолиева киселина и 1.5 мкг витамин В12

Ко-ензим Q10 е едно от най-забележителните научни открития през последните няколко десетилетия. Той отговаря за производството на над 90% от цялата ни жизнена енергия. С напредването на възрастта концентрацията на ко-ензима в клетките на миокарда, черния дроб и имунната система значително намалява. При редуциране на общото му количество с 25% съществува риск от функционални нарушения и развитие на различни болестни състояния. Наблюдава се общ жизнен упадък с хронична умора и липса на енергия, нежелание за физически усилия и невъзможност за умствена концентрация, намалени либидо и потентност, зачестяване на баналните вирусни и бактериални инфекции, развите на автоимунни и злокачествени заболявания. При наличие на 75%-ен дефицит на Co Q 10 настъпва смърт поради сърдечно-съдова слабост. С оглед здравословното състояние на българското население към момента (България е абсолютният световен лидер по смъртност от сърдечно-съдови заболявания), чудотворните оздравителни ефекти на ко-ензим Q 10 налагат масовата му употреба като най-важната хранителна добавка за профилактика и лечение на заболяванията на сърдечно-съдовата система. Подходяща хранителна добавка за всички хора, навършили 35 г. възраст, за бременните в последния триместър на бременността за улесняване на родовата дейност и за всички спортуващи. “Еко-зим капсули х 30”, благодарение на умелото съчетание на ко-ензим Q 10 с останалите съставки е оригинален природен продукт за ежедневна профилактика и лечение на: всички нарушения на сърдечно-съдовата, имунната и нервната система; затлъстяване и диабет втори тип, астма и алергии; намалено либидо и сексуални неврози; всички остри вирусни и бактериални инфекции; пародонтопатии; синдром на храничната умора, психическо изтощение, стрес и преждевременно стареене; хранителна добавка за активни спортисти и за всички хора над 35 г. възраст.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство и не е заместител на балансираното хранене. Спазвайте препоръчителната доза на прием.

Препоръчителен начин на употреба: Минималната дневна доза е една капсула. Капсулите се приемат по време на хранене с малко течност, странични ефекти не са познати.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър