Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Доставка

ТАРИФИ И УСЛУГИ

 ЗА СОФИЯ И СТРАНАТА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА КУРИЕРА ПРИ ПОРЪЧКИ НАД 60 ЛЕВА

ПРИ ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ ПОД 60 ЛЕВА СЕ ЗАПЛАЩА ТАКСА ОТ 4.50 ЛЕВА

  

ОБЩИ УСЛОВИЯ

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.

3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.

7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение

8.  При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден. Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.

10. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

 • При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

 • При повредена стоката или опаковка.

 Извън изброените случаи, заявителят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока.