Доставка и Плащане

ДОСТАВКА

Дискретна Доставка - 6.99лв

Бзплатната Дискретна Досатавка при поръчки над 59лв. (доставка с куриер).

ПЛАЩАНЕ

Плащане при получаване на поръчката - директно на куриера. Можете да заплатите на куриера в брой или с карта.


Доставка на продуктите           

1. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес или до офис на куриера. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

2. Ако заявителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайта се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.

3. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

4. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

5. При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

6. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.

7. След иницииране на поръчка клиента получава имейл за потвърждение

8.  При обработката на поръчката от сайта се извършва проверка на посочения телефон за достоверността на посочената информация, адрес и коректност на заявката.

9. Поръчаната от клиента стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че поръчката е потвърдена от клиента и адреса за доставката е точен и валиден.Сайта си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.

10. Купувачът има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия:

 • При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

 • При повредена стоката или опаковка.

-68%
1661
2900 лв 9000 лв
В наличност
+
ARENA Rapid Ultra Set
6998 лв 19500 лв
В наличност
+
-59%
4066
9899 лв 24000 лв
В наличност
+
-58%
Testoy Premium Gel4
7560 лв 18000 лв
В наличност
+
Hapi End Max Set
6998 лв 16500 лв
В наличност
+
-58%
eBK-691
4284 лв 10098 лв
В наличност
+