Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Електронен стикер - COMMUNIGUARD

  • Марка CaliVita
  • Модел Model
  • Наличност In Stock
  • 47,00 лв.


Бърза поръчка

Животът ни днес е почти немислим без електрически уреди и апарати. За повечето от тях можем дори да кажем, че са незаменими в наше време. Това са домакински електроуреди, телевизори, монитори, преносими компютри, както и мобилните телефони – най-често срещаните апарати, произвеждащи електромагнитно поле.

COMMUNIGUARD е вид фолио, продукт на информационна технология, функциониращо на принципа на биофизиката, което може да предпази човешкия организъм от вредните влияния на електромагнитната радиация.

Всеки уред или апарат, който работи с помощта на електрически ток, е заобиколен от електрическо и магнитно поле. Най-често срещаният източник на електромагнитно поле са домакинските електроуреди, мониторите, телекомуникационните апарати, телевизорите, мобилните телефони, моторните превозни средства, а също така и обикновените електрически жици и кабели.

Това електромагнитно поле, особено когато сме в контакт с него, по-често или по-продължително, нарушава функциите на нашия организъм. Постоянното излагане на електронен смог може да доведе до нарушения на съня (циклите сън/будност), както и да причини други вредни въздействия, каквито са главоболието, раздразнителността, хроничната умора, и т.н.

Неговата ефикасност е тествана в Института EUTROPA в Германия, а освен това различните биорезонаторни изследвания са показали отлични резултати. Разбира се, COMMUNIGUARD може да се прилага не само на мобилния телефон, а и на други апарати, които по време на работа образуват електромагнитно поле (например безжични и всякакви други видове телефони, беби-мониторинг телефони, микровълнови печки, моторно-превозни средства и т.н.).

Употреба: Махнете защитното фолио и залепете стикера откъм вътрешната повърхност на телефона или на батерията. След това не трябва да правите нищо повече! COMMUNIGUARD може да се използва и за други електронни уреди, даже и в автомобила. Например, ако искате да го използвате при микровълнови фурни, трябва да го залепите към външната повърхност на корпуса, тъй като фолиото е алуминиева сплав! Децата не трябва да имат достъп до неизползвани стикери!
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър