Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Добавка Espara ЕНЗИМ КОМПЛЕКС

  • Марка Espara
  • Модел 30 капсули
  • Наличност In Stock
  • 31,30 лв.


Бърза поръчка

"Ензим комплекс" е хранителна добавка с комбинация от най-важните храносмилателни ензими, рутин и биофлавоноиди. Приемайки този продукт, Вие ще спрете да принуждавате механизма за синтез на метаболитни ензими в тялото си да Ви осигурява храносмилателни ензими. Така няма да се затруднява и намалява работата, която метаболитните ензими биха свършили, за да поддържат оптимално всички дейности в организма, да осигуряват здравето Ви, качеството и продължителността на живота Ви.

Панкреатинът е комбинация от ензимите трипсин, химотрипсин, амилаза и малтаза. Поради това панкреатина действа върху протеините, въглехидратите и мазнините. Използва се при лечение на недобро усвояване на липиди, панкреатична недостатъчност или след гастеромия.

 Много плодове и зеленчуци съдържат несмилаеми влакнини.Целулазата е ензим, който разгражда целулозата - другото име на една от тези несмилаеми влакнини. Целулазата се използва за подпомагане на храносмилането, когато имаме проблеми със задстомашната жлеза и консумираме големи количества зеленчуци и друга, богата на влакнини храна.

Папаинът е сходен с химотрипсина ензим и по начин на действие, и по приложение, но за разлика от него разгражда освен протеините и други компоненти като мазнини и въглехидрати. Особено полезен е при подпомагане на храносмилането при консумиране на високобелтъчни храни. Освен като суплемент за подобряване усвояемостта на храната, папаинът се прилага при лечение на болки, причинени от нематоди, алергии, инфекции, възпаления, наранявания на меките тъкани, псориазис, кожни заболявания, инфектирани рани, язви и за ускоряване на заздравяването на рани.

Рутинът е биофлавоноид, спомагащ за абсорбирането на витамин С, за заздравяване стените на капилярите, кървящите венци. Той е и мощен антиоксидант.

Не съдържа желатин, глутен и лактоза.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър