Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

ESSENCE - Chocolate

  • Марка Syntrax
  • Модел 908 гр
  • Наличност In Stock
  • 95,00 лв.


Бърза поръчка

Какви качества трябва да има перфектният протеин? Зададохме си този въпрос, когато разработвахме ESSENCE. Обикновените протеинови пудри в повечето случаи съдържат един нискокачествен протеинов източник, стават на бучки когато се разтварят във вода, съдържат въглехидрати и мазнини и имат ужасен вкус.
За да бъде един протеин качествен, е необходимо той да бъде комбинация от няколко висококачествени протеинови източници, да не съдържа въглехидрати и мазнини, да се разтваря мигновено дори само с лъжица и да има неповторим вкус. 
Какво е ESSENCE?

ESSENCE е комбинация от висококачествени протеинови изолати с превъзходен вкус.
Защо суроватъчен изолат, а не суроватъчен концентрат?
Въпреки че е малко по-скъп от концентрата, изолатът има по-високо количество протеин в доза и не съдържа въглехидрати и мазнини. Изолатите се считат за "луксозни" протеини, имат рафиниран вкус и цветен профил.

Защо комбинация от няколко протеинови източници вместо един източник?

Едни от най-качествените източници на протеин са суроватъчният, млечният и соевият. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни.  Соевият например понижава нивата на холестерол и предпазва сърдечно-съдовата система. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеин протеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на ESSENCE е именно в комбинирането на тези протеинови източници. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.

Кога е най-подходящото време за прием на ESSENCE?

Винаги! Тъй като ESSENCE съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след приема на ESSENCE суроватъчният протеин започва да подхранва мускулатурата, а по-бавните казеин  и соев протеин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.

С вкус на шоколад.


Доза: 
30-40 гр

Количество в опаковката: 1020 гр

Начин на употреба: Веднага след тренировка. Преди тренировка. Вечер преди сън. Сутрин. През деня като заместител на хранене.


Цена: 80 лева 

Хранителни Стойности
 Доза: 28 гр
 Дози в опаковка: 36
                      к-во в
доза
% дневна
доза
Калории 100
Мазнини 0 гр 0% 
Въглехидрати 1 гр 1%
Фибри 1 гр 4% 
Протеин 23 гр 46%
Калий 210 мг 6%
Натрий 180 мг 8%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър