-23%

Феромонна добавка за мъже Pherone

В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
Pherone_m
6599 лв
8624 лв
Вие спестявате: 2025 лв
+
Добави в количката
Експресна Доставка

Бърза Доставка до всяка точка

Лесна поръчка

Поръчай онлайн през сайта или на телефон:
0889 12 00 02

Плащане при доставка

Заплащане директно на куриера

Дискретна опаковка

Продуктите се изпращат в дискретни неутрални опаковки без външни надписи или символи, които могат да издадат съдържанието им. Гарантираме пълна дискретност и поверителност на клиента.

+
Феромонна добавка за мъже Pherone
В наличност
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Описание

Феромонната добавка за мъже Pherone е специално създадена формула, която има за цел да увеличи привлекателността и сексапилността на мъжете. Този продукт съдържа натурални феромони, които имат способността да подсилят сексуалното влечение към жените.

Феромоните са химически вещества, които се излъчват от тялото на мъжете и могат да оказват влияние върху сексуалното поведение на жените. Pherone съдържа смес от различни феромони, които работят заедно, за да увеличат привлекателността и сексапилността на мъжете.

Добавката се прилага на кожата на врата, гърдите и китките, където може да се усети пулса. Този продукт може да се използва както от мъжете, така и от техните партньорки, за да се увеличи сексуалното влечение между тях.

Pherone е изработена от натурални съставки и е безопасна за употреба. Този продукт е подходящ за мъже, които желаят да увеличат своята привлекателност и да привличат повече жени. С Pherone, мъжете могат да се чувстват по-уверени в себе си и да имат по-успешни взаимоотношения с жените.

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения