-23%

Феромонна добавка за жени Pherone

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
Pherone_w
6599 лв
8624 лв
Вие спестявате: 2025 лв
+
Добави в количката
+
Феромонна добавка за жени Pherone
0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение

Описание

Феромонната добавка за жени Pherone е специално създадена, за да увеличи еротичното привличане и да подобри сексапилната привлекателност на жените. Феромоните са естествени химикали, които произвежда тялото и които са отговорни за привличането на сексуални партньори. Те действат като мощни афродизиаци и могат да засилят сексуалното желание и влечението към потенциални партньори.

Феромонната добавка за жени Pherone е създадена със специално подбрани съставки, които са разработени да усилват и подсилват естествените феромони на тялото. Това може да доведе до повишено сексуално влечение и привлекателност към мъжете. Добавката е лесна за употреба - просто я нанесете на кожата си на зони като врата, китките и деколтето.

Добавката не е лекарство и не третира медицински проблеми. Тя е предназначена само за употреба като козметичен продукт. Pherone е съвместима с всички видове парфюми и лосиони за тяло, което я прави перфектен избор за всеки ден. Препоръчително е да се използва с леки аромати, за да не се сблъскате с нежелани реакции между ароматите.

Добавката е подходяща за жени, които искат да подобрят своята сексуална привлекателност и да привличат повече внимание от мъжете. С нея можете да се чувствате по-уверени и по-секси, което може да доведе до по-задоволителни сексуални преживявания. Pherone е безопасна и ефективна добавка, която може да бъде част от вашия ежедневен ритуал за красота и грижа за себе си.

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения