Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Гейнър Universal Gain Fast 3100 2.3 килограма

  • 61,00 лв.


Бърза поръчка

Gain Fast 3100 2.3 килограма

GAIN FAST от Universal Nutrition - свръх мощна и най-ефективна добавка за увеличаване на теглото и ще Ви помогни да изградите силна и твърда мускулатура. GAIN FAST е първият увеличаващ теглото продукт със синергична формула (формула за взаимно усливане на компонентите). Този превъзходен продукт съдържа богати на белтъчини хранителни вещества, а също така анаболни фактори (такива като колострум IGF, аргинин пироглутамат, хром и много други), които действат непосредтвено на нарастването на мускулните клетки. GAIN FAST от Universal Nutrition има уникална 3100 калорийна формула - Get-Big-Quick. Тази голяма концентрация на калории спомага за бързотонатрупване на мускулна маса.Всяка калория на GAIN FAST е 5 пъти по-ефективна от фалшивите продукти за повишаване на теглото(състава на които се състои от 80-90 % от рафенирана захар).

Препоръчана употреба:
 
Смесете 5 дози от Gain Fast с 16 унции (около 450 грама) вода или мляко. Смесете добре (по възможност в съд с натрошен лед за богат, плътен, вкусен, студен млечен шейк).
 
За най-добри резултати:
 
Приемайте Gain Fast от един до три пъти днебно в добавка към обикновената храна. Използвайте в комбинация с правилна тренировка и хранителна програма.
 
 

 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър