Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Гейнер Biotech Myogenic - 3 килограма

  • Марка BioTech
  • Модел 3 килограма
  • Наличност In Stock
  • 120,00 лв.


Бърза поръчка

Myogenic - 3 килограма

Пълноценна хранителна добавка за тежко трениращи спортисти с витамини, аминокиселини с разклонена верига и инулин!
Myogenic е пълноценен заместител на храна, създаден за тежко трениращи спортисти. Високото съдържание на фибри осигурява дълготрайното абсорбиране на хранителните вещества, протеините и аминокиселините. Това е идеалният нощен протеин! Myogenic има 31 грама протеин на доза! Високотехнологичната марка на протеиново филтриране Myogenic е богата на аминокиселини с разклонена Верига и е съставена от бързо и бавноосвобождаващ се протеин. Това означава, че протеини от най-високо качество осигуряват постоянно и незабавно захранване с енергия на мускулите и тялото Ви. Изследванията показват, че недостигът на аминокиселини с разклонена Верига, комбиниран с увеличени физически натоварвания може да доведе до канибализиране на мускулната тъкан, за да се отговори на нуждите на тялото от азот. Функциите на аминокиселините с разклонена верига са и да спомагат при транспортирането на диетичната мазнина в клетките за енергия; да стимулират хипофизата да освобождава хормон на растежа, който участва в изграждането на чиста мускулна тъкан, както и да мобилизират мастните киселини от адипозната тъкан (т.е. да свалят телесни мазнини); да осигуряват азот на тялото.
С помощта на L-глутамина, силовите атлети могат да предотвратят разграждането на мускулната тъкан и да увеличат клетъчните обеми.
Инулинът е вид въглехидрат, който обаче не увеличава нивото на кръвната захар и не изисква инсулин за да се метаболизира. Инулинът е добре познат като заместител на захарта, но не е изкуствен. Това го прави желана алтернатива на захарта за диабетиците. Подобрява и метаболизма на мазнините.

Доза:

За вкусен, разпенен шейк, смесете 60 g Myogenic c 450 ml вода или обезмаслено мляко. Препоръчват се 2-3 приема на ден за растеж на чиста мускулна маса.

Състав:

Nutrition Facts per 100g
Energy: 1607kJ
Protein: 51.2g
Carbohydrate: 37.2g
Fat: 2.8g
Vitamin C: 190mg
Vitamin E: 32mg
Beta Caroline: 10.7mg
Vitamin B1: 2.8mg
Vitamin B2: 2.8mg
Vitamin B6: 4.4mg
Vitamin B12: 3.56mg
Pantothenic acid: 9mg
Niacin: 41mg
Folic acid: 0.77mg
Biotin: 0.15mg

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър