Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

ГЛКЮКОЗАМИН ПЛЮС (GLUCOSAMINE PLUS)

  • Марка USA Laboratories
  • Модел 60 капсули
  • Наличност In Stock
  • 35,00 лв.


Бърза поръчка

Съвременна формула
60 първокласни капсули с бързо действие

Традиционният метод на лечение при остеоартрозата са нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС) които, освен че не са евтини, не възстановяват разрушения хрущял. Всяка година 25 000 души в САЩ страдат от стомашно-чревни кръвоизливи, директно причинени от НСПВС. Изследванията от Италия показват, че антивъзпалителният и аналгетичен ефект на глюкозамина е от 10 до 30 пъти по-голям от ефекта на НСПВС.

 - Производството на глюкозамин в организма спада след 25-та година. Многобройни публикации в САЩ и Европа доказват, че даването на глюкозамин подобрява процеса на възстановяване на ставния хрущял и противодейства на възпалителния процес. Резултатите варират от частично подобрение (без никакви вредни последствия) до драматични „чудеса", като регистрирани чрез рентген случаи на „порастване" на ставния хрущял и спасяване на тежко болни от ендопротезираща операция.

Има и наблюдения за много други заболявания, включително алергични, успешно повлиявани след продължителен прием на Глюкозамин плюс. Според д-р Дадамо, главен изследовател и популяризатор на учението за живот според кръвните групи, някои храни и подправки съдържат увреждащи клетките субстанции - лектини, а глюкозаминът е една от малкото универсални субстанции, блокиращи тези патогенни молекули.

Лечението с глюкозамин е лишено от странични ефекти и може да продължи дълго. В сравнение с други, синтетични и изолирани продукти, "Дона", "Биона" и др., туктой е включен в по-нискомолекулна, бърза за усвояване формула, която е еквивалентна на почти двойно количество глюкозамин сулфат. Освен това в препарата на USA Laboratories глюкозаминът е в природно съчетание с мощен антиоксидант, получен от гроздови семена, с аминокиселината L-метионин, калций, смилателният и противовъзпалителен ензим бромелаин (от ананас) и най-важните ( и то не само за двигателната система, а и общо за организма) микроелементи: цинк, манган и селен. Това не само подобрява сумарното действие на продукта при костно - ставни проблеми, но и разширява спектъра му на действие чрез профилактично и терапевтично повлияване на сърдечно - съдовата, храносмилателната и ендокринната системи.

 - Бромелаинът е натурален ензим, намиращ се в ананаса, който подпомага храносмилането. Научните изследвания в последните години доказаха, че той има мощно противовъзпалително действие при лечение на ревматичните болести.

 - Манганът е елемент, който участва в състава на много ензимни системи, отговарящи за развитието на костната тъкан и поддържането на ставната течност. Заедно с цинка участват в супероксид -дисмутазните системи, които неутрализират свободните радикали - съществен елемент в ставния възпалителен процес.

 - Цинкът е минерално вещество, необходимо за нормалната функция на ставите. Не е изненада фактът, че неговото ниво в кръвта е намалено при заболявания на ставите. Едно изследване на Д-р W. Niedmejer в Journal of Chronic Diseases потвърждава този факт.

 - Екстрактът от семките на гроздето е флавоноидът на проантоцианидина (търговски наименования агоксил и подобните пикногенол и ендотелон) - най-мощният познат до сега антиоксидант. Той не само спомага за овладяване на възпалителния процес, но е и необходим за изграждане на съединителната тъкан на капилярите и хрущяла. Добър е и за предпазване на кръвоносните съдове навсякъде по тялото, за очите и против алергии.

Предлаганият препарат Глюкозамин плюс е едно мощно и ефективно средство за профилактика и лечение не само на остеоартрита, но и на другите ставни, обменни и съдови заболявания, както и на ставно - сухожилните възпалителни процеси, които са така чести при спортисти и възрастни индивиди.

Хранителни съставки:

 

<p style="text-align: justify;" justify\"="">Глюкозамин хидрохлорид 500 mg
Селен (селенометионин) 125 mg
Цинк 30 mg
Манган 5 mg
Бромелаин 125 mg
Екстракт от семки на грозде 5 mg
Калций 250 mg
L-метионин 40 mg

Употреба: Като добавка към храната вземайте по две таблетки дневно (за предпочитане с храната сутрин и вечер). В тежки случаи дневната дозировка може да достигне до 3 таблетки. За запазване на максимална ефективност, съхранявайте на сухо и студено място.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър