Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

GLUCOSAMINE 500mg 90 Capsules - заздравява ставите и хрущяла

  • Марка Biovea
  • Модел 90 капсули
  • Наличност Out Of Stock
  • 35,30 лв.
  • 10,60 лв.


Бърза поръчка
Продуктът е със срок на годност до 10.2020г.
Намалява износването и заздравява ставите и хрущяла. Ускорява заздравяването и спира увреждането при ставни проблеми и разтежения на мускули и сухожилия. Има противовъзпалителен ефект. Спомага за заличаването на белези от рани или операции.
 Съставки: Glucosamine Sulfate 500mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приема 1 капсула три пъти дневно с храна или според предписанието на лекар.Опаковка: 90 капсули в контейнер

 Какво представлява глюкозаминът?
 Глюкозаминът е молекула, състояща се от глюкоза и амин, която се произвежда по естествен начин в организма и доставя изходен материал за вещества, основа на много тъкани в тялото - хрущялите, лигаментите, сухожилията, колагени др. Глюкозаминът не се среща в общодостъпните храни. Глюкозамин сулфат е формата, която най-добре се абсорбира от организма и най-често се използва за поддържане на здравословната функция на ставите.
 Как действа глюкозаминът?
 Глюкозаминът стимулира хрущялните клетки да произвеждат два протеина, които спомагат за укрепване на тъканите – простагландини и колаген. Също така предотвратява разпадането на колагена. С напредването на възрастта организмът започва да произвежда по-малко глюкозамин, което води до намаляване на гъвкавостта на хрущялите. Освен това глюкозаминът укрепва тъканите, които изграждат много от органите на тялото. Глюкозаминът действа с бързината на болкоуспокояващите лекарства, а с течение на времето може да се окаже и по-ефективен от тях. Това е така, тъй като лекарствата са склонни да губят своята ефективност бързо, а глюкозаминът продължава да работи, понякога в продължение на седмици след прекъсване на приема на добавките с глюкозамин.
Произход: САЩ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър