Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

HEART CHOLESTEROL SUPPORT 60 Capsules - при висок холестерол

  • Марка Biovea
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 29,50 лв.
  • 8,90 лв.


Бърза поръчка

СРОК НА ГОДНОСТ: 30.06.2017

HEART CHOLESTEROL SUPPORT 60 capsules

Намалява риска от коронарни сърдечни заболявания. Понижава LDL-холестерола и ограничава усвояването му. Предпазва от атеросклероза и забавя развитието и.

Съставки в доза: Phytosterols from Beta-Sitosterol (Фитостероли от бета-ситостерол) 400mg; White Willow Bark Extract (Екстракт от кората на бяла върба) 81mg; Nattokinase (Натокиназа) 50mg.
Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар. Дозата може да бъде разпределена между две хранения.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Какво представлява Heart Cholesterol Support?

Основната съставка на Heart Cholesterol Support са фитостеролите. Това са естествени съединения, съдържащи се в растенията. Фитостеролите са стероли със структура, подобна на тази на холестерола, които действайки в червата, като блокират усвояването на холестерола. Поради трудното им усвояване от организма, увеличеният прием на фитостероли е ефикасен подход за намаляване на риска от развитието на коронарни сърдечни заболявания.

Как действа Heart Cholesterol Support?

Едно от главните рискови условия за развитието на сърдечно заболяване са високите нива на холестерол, особено на липопротеините с ниска плътност (LDL – „лошия холестерол”). Когато нивото на LDL холестерол е прекалено високо, холестерола се отлага по стените на кръвоносните съдове. Това завишение на холестерола се асоциира с атеросклероза, като плаката стеснява или напълно блокира кръвните пътища, което води до сърдечни заболявания. Фитостеролите спират или забавят усвояването на холестерола, постъпващ от храната и холестерола, произвеждан от черния дроб. Почти не се усвояват от тънките черва, така че те не навлизат в кръвния поток.

Растителните фитостероли притежават свойството да понижават нивата на холестерола. Фитостеролите изместват холестерола от мицелите в червата, ограничавайки абсорбирането му. Липопротеините с висока плътност (HDL – „добрият холестерол”) и триглицеридите не се повлияват от фитостеролите. Необходими са само 2-3 седмици, за да се наблюдава ефектът от способността на фитостеролите да намаляват холестерола.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър