Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

IMMUNITY FORMULA 60 Capsules - имуностимулант

  • Марка Biovea
  • Модел 60 капсули
  • Наличност В наличност
  • 42,50 лв.
  • 12,70 лв.


Бърза поръчка

Продуктът е със срок на годност до 11/2019г.

Стимулира функцията на имунната система. Осигурява антиоксидантна, противувирусна и антибактериална защита на организма. Забавя стареенето на клетките. Спомага при автоимунни заболявания. Ограничава симптомите на алергия.

Съставки в доза: Vitamin A 5000 IU; Vitamin C 60mg; Vitamin E 30 IU; Riboflavin (Vitamin B2) 3mg; Magnesium 40mg; Zinc 10mg; Selenium 17.5mcg; Echinacea Purpurea 325mg; Astragalus 300mg; Odorless Garlic 200mg; Korean Ginseng (корейски женшен) 175mg; Eleutherococcus senticosus (сибирски женшен) 75mg; Reishi mushroom 50mg. Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Употреба: Да се приемат 2 капсули дневно с храната или според предписанието на лекар.

Опаковка: 60 капсули в контейнер

Как действа Формулата за имунитет?

Формулата за имунитет предоставя витамини, минерали, билки и гъби, жизненоважни за имунната система, която ни поддържа здрави. Формулата за имунитет може да спомогне при автоимунни проблеми и алергии. Укрепването на имунната система е важно през цялата година, но най-вече при смяната на сезоните. Здравата имунна система помага на организма да се справи с увреждащите клетката свободни радикали. Свободните радикали възникват под въздействието на вредни фактори като дори самият организъм може да допринесе за преждевременното остаряване на клетки.

Какво е имунна система?

Имунната система е една от най-сложните системи в човешкия организъм. Тя ни предпазва от вируси, гъбички, болестотворни бактерии и други. Заболявания като рак, хепатит и лаймска болест отчасти се развиват заради неспособността на имунната система да идентифицира и унищожи анормалните клетки и чуждите организми в тялото.

Какви са съставките на Формулата за имунитета и как действат те?

• Астрагал: Цялостно укрепва имунната система. Повишава дееспособността на фагоцитите, функцията на естествените клетки убийци и нивата на антителата. Астрагалът притежава противовирусни, антибактериални и противомикробни свойства.
• Ехинацея: Стимулира различни страни на имунната система, включително макрофагите, интерферона и лимфокините. Съдейства за предпазване на съединителната тъкан от наранявания, които позволяват на чуждите организми да се разпространяват бързо. Усилва кръвния поток към тъканите на организма, подобрява кръвообращението. Ехинацеята притежава антибактериално, антивирусно и антимикробно действие.
• Чесън: Притежава антибактериални, противопаразитни, противовъзпалителни, противовирусни, противогъбични и отхрачващи свойства. Отхрачващото действие превръща чесъна в чудесно средство срещу инфекции на дихателните пътища, грип, бронхит, магарешка кашлица и за прочистване от излишните секрети. Чесънът укрепва имунната система, като увеличава броя на естествените клетки убийци.
• Сибирски и Корейски жен-шен: Повишава съпротивителните сили на организма срещу стреса, подобрява кръвообращението и мисловната дейност. Стресът може да доведе до редица тежки заболявания. Жен-шенът има профилактично действие и може да намали риска от някои видове рак.
• Гъба Рейши: "Гъба на безсмъртието" - съдържа голямо количество полизахариди, които са съществени за правилното функциониране на имунната система. Изследванията показват, че Рейши въздейства върху имунитета като подобрява имунният отговор с течение на времето. Също така стимулира антивирусните, противогъбичните и противовъзпалителните свойства на имунната система, като същевременно подпомага при автоимунните заболявания (алергии). Има антитоксичен ефект. Рейши увеличава производството на вид цитокинини (сигнални молекули), с които белите кръвни телца маркират враждебни тъкани и клетки, като така откриват и въздействат на „лошите клетки“.
• Магнезий: Важен за стотици химични реакции в организма. Функционира като коензим и подпомага работа на нервите и мускулите, образуването на костите и енергийния обмен. Съвременни изследвания сочат, че магнезият е от особена важност за нормалната сърдечна функция. Допълнителният прием на магнезий е необходим за много хора. Някои от причините за магнезиев дефицит са: хранителен режим, богат на обработени храни, висок прием на калций, стрес, интензивна физическа активност, алкохолизъм и употребата на някои видове медикаменти.
• Цинк: Основен микроелемент. Всяка клетка в организма се нуждае от това хранително вещество и стотици процеси в организма разчитат на него – от имунната система и ензимите, които произвеждат ДНК, до вкусовите рецептори и обонянието. Макар че организмът сам не може да произвежда цинк, то този минерал е достъпен чрез питейната вода и някои храни. Въпреки това изненадващ брой хора не получават достатъчно цинк чрез храната. Смята се, че цинкът укрепва имунната система чрез подобряване на дейността на тимусната жлеза и производството на бели кръвни телца. В допълнение към това, приемането на цинк може да повлияе благоприятно на автоимунните заболявания. Интересното е, че прекалено малките количества цинк в организма се свързват с отслабване на имунния отговор при по-възрастните хора. Доказателствата показват, че цинкът също е полезен в борбата с настинките и симптомите на грип.
• Селен: Признат за важен хранителен елемент, селенът е неизменна част от антиоксидантния ензим глутатион пероксидаза. Селенът предпазва клетките от действието на свободните радикали, образувани по време на нормалния кислороден обмен на веществата.
• Витамин A: Действа като мощен антиоксидант и увеличава имунитета на човешкото тяло. Забавя процесите на стареене. Витамин А е необходим за нормалното развитие на костите и зъбите и за поддържане на нормални репродуктивни функции на човешкото тяло.
• Витамин C: Водоразтворим витамин, необходим за нормалния растеж и развитие на организма. Ползите от витамин С са многобройни. Сред тях са способността му да подсилва костите и съединителната тъкан, да помага за зарастването на рани и да подобрява работата на имунната система. Вероятно едно от най-добрите качества на витамин С е неговата изключителна антиоксидантна сила. Той защитава флуидите в организма, като кръвта от вредните свободните радикали. Укрепвайки артериалните стени, той играе важна роля за поддържане на нормално кръвно налягане, както и за намалява на тъканните увреждания. Витамин С защитава клетките на организма и може да ги предпази от уврежданията на стареенето и артрита.
• Витамин E: Витамин Е пречиства тялото от вредните свободни радикали и ги унищожава. Като разрушават клетъчната мембрана, свободните радикали предизвикват редица здравословни проблеми. Витамин Е защитава всички клетки в тялото от окислителния стрес, подобрявайки здравето и имунитета, като в същото време дава енергия.
 Витамин B2 (Рибофлавин): Витаминът е важен за поддържането на голям процент от тъканите в тялото. Рибофлавинът подпомага растежа и възпроизвеждането, осигурява здрава кожа, нокти и коса; допринася за елиминиране на възпалителните процеси. Играе превантивна роля по отношение на сърдечно-съдовите заболявания. Способства за синтеза на червени кръвни телца в кръвта.
 

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър