Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Кориолус Версиколор - подобрява дейността на черния дроб - 90к

  • 30,00 лв.


Бърза поръчка

Кориолус Версиколор - подобрява дейността на черния дроб - 90 капс.

Кориолус е гъба, богата на полизахариди - бета-глюкани, аминокиселини, лигнин, които спомагат за подобряване дейността на черния дроб и имат детоксикиращо действие. Кориолус усилва имунната система и антивирусната устойчивост на организма.

Кориолус има интересна история по отношение на съвременните и приложения. През 1965г. инженер-химик, работещ във фармацевтична компания, наблюдава неговия съсед с късен стадий на рак на стомаха, който приема Кориолус. Инженерът убедил неговите колеги да изследват гъбата. Вследствие те получават екстракт от гъбата, известен като PSK, съкращение от Полизахарид - К (К идва от първата буква на „Куреха кемикъл” - фармацевтичната компания, която получава полизахарида PSK ). PSK влиза в състава на лекарството срещу рак с търговското наименование „Кристин”, което се превръща в най-продаваното лекарство срещу рак в Япония.

Химичен профил: протеиносвързаните полизахариди са основният фокус на гъбата Кориолус. Главният компонент е бета-Д-глюкан. Основната верига се състои от 1-4 (бета-глюкан с [1,3] бета-глюкан и [1,6] бета-глюкан) съединения в малки количества.

Кориолус се препоръчва като помощно средство при онкозаболявания на стомашно-чревния тракт от 6 до 12 капсули дневно на гладно в продължение на няколко месеца. Кориолус може да се комбинира с други гъби и лекарства.

Съдържание в една капсула:
250 mg екстракт от Кориолус версиколор (Trametes versicolor) - 80%,
прах - 20%, 20% бета-глюкан (полизахариди)

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър