Купидон Секс Стимулант за мъже 2бр + Капки за по-силна ерекция Erection drops 20ml

0.00
(0 Отзиви) Напиши мнение
3593
3099 лв
+
Добави в количката

Описание

Кога се приемат Cupidon капсули за ерекция ?
За  силна  и  продължителна   ЕРЕКЦИЯ За да я  впечатлите За да се представите  блестящо За да не Ви върши съседа  работата За да Ви  похвали  на приятелките си За повече на брой  сексуални  контакти
Какво представляват капсули Cupidon Секс Стимулант?
Купидон  са изцяло натурални билкови капсули, за твърда и продължителна ерекция, възвръщат самочувствието в леглото, възстановяват и повишават либидото и се справят 100% с неприятните засечки в леглото. Слабата ерекция влияе негативно върху самочувствието на всеки мъж.
Как действа Cupidon Sexual Booster?
Активните съставки на таблетките  Cupidon  имат силно синергетичен ефект при преждевременната еякулация, както и при постигане на ерекцията и при нейното задържане. Специалната фомула и комбинация на активни съставки "CLERECT-100" превръщат  Cupidon Sexual Booster  в един от най-ефикасните и предпочитани начини за справяне с еректилната дисфункция. Купидон потиска фосфодиестраза-5 (PDE5), който е отговорен за неспособността на мъжа да получи ерекция. По този начин притокът на кръв към пениса се освобождава, кръвоносните съдове се разширяват, кръвоснабдяват, вследствие на което ерекцията отново е възможна.
Как се приема Cupidon капсули за ерекция ?
Капсулите  Cupidon  се приемат около 30мин преди полов акт с малко течност. Работят безотказно и след консумацията на алкохол. Препоръчителната доза е 1 капсула дневно.
Опаковка: 2 капсули в опаковка
Производител/Дистрибутор:  USA Brands
Какво представляват капки за ерекция   Erection drops?
Erection drops са капки, разработени специално за мъже. Благодарение на своите активни съставки те влияят върху ерекцията, като я правят по-силна и по-продължителна. Благодарение на употребата на този продукт Вие можете отново да възвърнете своето самочувствие! Вследствие на стреса и забързаният живот все повече мъже се оплкват от липса на ерекция или от невъзможност за нейното задържане. С този продукт Вие лесно и дискретно ще възвърнете половата си мощ.
Как действат  капки за ерекция  Erection drops?
Проблемът със задържането на ерекцията засяга много голям процент от мъжете. Един от най-добрите начини да се преборите лесно, бързо и дискретно с тази неприятна ситуация е използването на засилващи ерекцията капки. Erection drops се разтварят много бързо и лесно и нямат специфичен аромат. Насладете се на свободата, която ще ви дадат в любовния живот. Техните активни съставки се приемат изключително бързо от организма, предлагат се достатъчно дълго време на пазара и ефектът им е доказан от години.
Кога се приемат капките за ерекция Erection drops?
За справяне с еректилната дисфункция За по-продължителна и здрава ерекция За сигурно и качествено представяне в леглото За повишаване на сексуалното желание
Начин на...

Характеристики

Brand:
Секс аптека

Мнения

Рейтинг:
0.00 (0 Отзиви Общо)
 • 5 звезди
  0
 • 4 звезди
  0
 • 3 звезди
  0
 • 2 звезди
  0
 • 1 звезда
  0
Пробвали ли сте този продукт?
Разкажете ни за него, за да може Вашето мнения да е от полза и за други
Покажи ревюта с:
5 звезди (0 Отзиви)
4 звезди (0 Отзиви)
3 звезди (0 Отзиви)
2 звезди (0 Отзиви)
1 звезда (0 Отзиви)

Няма мнения