Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

ЛОВЕТРА ЖЕЛЕ / LOVETRA JELLY / ВАРДЕНАФИЛ / VARDENAFIL 20 MG

  • Модел 20 mg
  • Наличност In Stock
  • 9,00 лв.
  • 2,00 лв.


Бърза поръчка

ЛОВЕТРА ЖЕЛЕ / LOVETRA JELLY / ВАРДЕНАФИЛ / VARDENAFIL 20 MG

Продуктът е със срок на годност до 30.11.2019

Lovetra jelly /гел/ съдържа Вeрденафил 20mg /активната съставка на Левитра/. Lovetra jelly е иновативно  средство за бързо усвояване на Вeрдeнафил /активната съставка на Левитра/. Lovetra jelly е продукт за мигновена и силна ерекция, която продължава от 4 до 8 часа Започва да действа дори и след 15-20 мин. Трябва да се отбележи, че сексуалната стимулация е задължителна, за да може Верденафил  да бъде ефективен.

 Lovetra jelly повишава сексуалната мощ, подпомага за забавяне на еякулацията и ви гарантира здрава и продължителна ерекция за цяла нощ. Lovetra ще ви помогне не само да повторите веднага сексуалния акт, но и да изпитате удоволствие повече от няколко пъти.

При употребата активната съставка на Lovetra, разширява кръвоносните съдове в пениса, при което се увеличава притока на кръв, което води до по-добра ерекция. Не е желателно да се ползва с продукти съдържащи нитрати, като попърс или продукти на нитратна основа за понижаване на кръвното налягане, защото Lovetra може да засили ефекта им, респективно да доведе до по-силно понижаване на кръвното налягане.

Ако взимате такива продукти – не ползвайте Lovetra заедно с тях. При употреба на алкохол и мазна храна, действието на Lovetra може да се забави. Употребата на сокове от цитрусови плодове потиска силно ефекта на Lovetra.

Продукта е клинично тестван и се продава без рецепта.

Възможни странични ефекти - разстроен стомах, леко главоболие, зачервяване.

Употреба: Орално 1 саше с малко течност 20 мин преди полов акт.

Максимална доза – 1 саше за  24 часа!

Цената е за едно желе.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър