Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

MATRIX 2.0 - Orange Cream

  • Марка Syntrax
  • Модел 908 гр
  • Наличност In Stock
  • 72,00 лв.


Бърза поръчка

MATRIX 2.0 представлява протеинова матрица (неколкокомпонентен протеин). При производството на този продукт са използвани само най-висококачествени източници на протеин - ултрафилтриран суроватъчен протеин, ултрафилтриран млечен протеин, неденатуриран яйчен албумин и глутаминови пептиди. За да бъде този протеин неповторим, освен на безупречния профил, SYNTRAX залага и на уникалните вкусове. Смело може да се твърди, че това е най-вкусният протеин на пазара. След безбройни опити и тестове ние ви предлагаме четири превъзходни вкуса.

С какво MATRIX 2.0 е по-различен от останалите протеинови продукти на пазара?

Отговорът е лесен - протеиновата матрица. MATRIX 2.0 е комбинация от три различни протеинови източника с различен профил и различна усвояемост - суроватъчен протеин, казеин и яйчен албумин.

Защо протеинова матрица, вместо един протеинов източник - например суроватъчен протеин?

Трите най-качествени източници на протеин са суроватъчен, казеин и яйчен. Но все пак нито един от тези източници няма съвършените показатели. Всеки източник на протеин има своите силни и слаби страни.  Яйчният протеин например има най-добър аминокиселинен профил, но цената му е значително по-висока. Суроватъчният протеин се усвоява най-бързо от тялото и има имуностимулиращ ефект. Казеинът се усвоява най-бавно, но осигурява постоянен приток на аминокиселини в тялото за продължителен период от време. Силата на MATRIX 2.0 е именно в комбинирането на тези три  протеинови източника. По този начин получавате силните страни на всеки вид протеин и снижавате до минимум недостатъците му.

Кога е най-удобното време за прием на MATRIX 2.0?

Винаги! Тъй като MATRIX 2.0 съдържа източници на протеин с различна бързина на усвояване, приемът му може да бъде както преди и след тренировка, така и сутрин, вечер и през деня като заместител на хранене. Веднага след прием на MATRIX 2.0, суроватъчният протеин започва да подхранва мускулните тъкани, а по-бавно усвояващите се протеини казеин и яйчен албумин доставят на тялото аминокиселини в следващите няколко часа.

Защо цената на MATRIX 2.0 не е висока при условие, че продукта е от висок клас?

MATRIX 2.0 е пакетиран в ламинирана найлонова опаковка, която намалява крайната му цена.

С вкус на портокал.


Доза: 
30-40 гр

Количество в опаковката: 938 гр

Начин на употреба: Вечер преди сън. През деня като заместител на хранене. Преди тренировка.


Цена: 70 лева


 

Хранителни Стойности
 Доза: 30 гр
 Дози в опаковка: 28
                          к-во в
доза
% дневна
доза
Калории 110
Мазнини 1.5 гр 2% 
Въглехидрати 2 гр 1%
Захари 2 гр  -
Протеин 23 гр 46%
Калий 200 мг 6%
Натрий 30 мг 1%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър