Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

MAXIMUM PROSTATE - за простатата

 • Марка SupplementSpot
 • Модел 60caps
 • Наличност In Stock
 • 29,50 лв.


Бърза поръчка

MAXIMUM PROSTATE 60 CAPS за нормалното функциониране на простатната жлеза

Спомага за нормалното функциониране на простатната жлеза, облекчава при възпаления, предпазва от доброкачествено увеличение, поддържане на здравословното и състояние. Приложение при онкологични заболявания.

Ракът на простата е вторият в класацията на раковите заболявания, причиняващи смърт, след рака на белите дробове. Почти 90% от рака на простатата протича, без да бъде открит до момента, в който е нелечим и е достигнал лимфната система.

Шансовете да имате проблеми с простата до 60-годишна възраст са 2 към 1. До 65 години повечето мъже имат увеличена простата. Първият знак са уринирането през нощта и трудностите при уриниране.

Повечето проблеми с уринирането и сексуалната функция са причинени от естественото нарастване на вашата простата. Когато остарявате, не съществува начин да спрете увеличаването на простата. Maximum Prostate™: подобрява здравния статус на простата и помага при преодоляването на болестите на простата, без да се преминава през употребата на опасни лекарства. По-мощен от Saw Palmetto (Нискорастяща палма).

Maximum Prostate  ще ви защити от рак на простата и може да ви помогне да преодолеете рака на простата без да трябва да преминете през употребата на опасни лекарства, изтощителна и опасна операция, химио или лъчетерапии, които да увредят вашите тъкани.

Maximum Prostate може да:

 •       Облекчи симптомите на доброкачествената хипертрофия на простата (увеличена простата при мъжете)
 •       Усили струята при уриниране
 •       Ограничи никтурията (честите разходки до тоалетната през нощта)
 •       Предотврати по-нататъшното увеличавана на простата
 •       Намали силата на позивите за уриниране през деня
 •       Помогне да избегнете хирургическо или лъчево лечение на простатa
 •       Намали холестерола
 •       Подсили имунитета
 •       Намали възпаленията
 •       Пребори някои видове рак

Maximum Prostate е един от малкото предлагани днес на пазара бета-ситостероли.

Всяка капсула от продукта съдържа 300 мг. Бета ситостерол. Бета-ситостеролът е „чудото за простата от природата”. Безусловно ви гарантира значително облекчаване до 60 дни или дори по-малко. Това е активна съставка в плодовете на сау палмето (Saw Pаlmetto).

Ползите от Beta-Sitosterol са следните:

Контролира нивото на холестерола

През последните три десетилетия стана известно, че бета-ситостеролът намалява нивото на холестерола. Неговата химическа прилика с холестерола му позволява да блокира абсорбирането на холестерола посредством конкурентно инхибиране. Въпреки че бета-ситостеролът не се усвоява добре от тялото (5-10%), когато се приема с холестерол, той успешно блокира усвояването на холестерола и води до по-ниски серумни нива на холестерола. Бета-ситостеролът също така подобрява липопротеиновиете профили (HDL, LDL).

Укрепва здравето на простатата

В предотвратяването и лечението на проблеми с простатата, като доброкачествена хиперплазия, билки като екстракт от сау палемто, пигеум африканум, гръцка коприва и тиквени семки, се препоръчват.

Противораков ефект

Бета-ситостеролът противодейства на рака. Намалява растежа на простатата у мъжа и колониите на раковите клетки. Противодейства също на лимфоцитната левкимия. Оказва се, че храна, богата на плодове и зеленчуци, до известна степен предотвратява рака. Соята е великолепен източник на протеини, които също намаляват риска от рак. Бета-ситостеролът е едно от ключовите съединения, което пресича образуването на ракови клетки.

Подсилва имунната система

Бета-ситостеролът може да даде сила на състезаващите се атлети, които често страдат от имуносупресия и слаб имунен отговор по време на напрегнатите тренировки и състезания. Бета-ситостеролът не само че подкрепя имунната им система, но и увеличава лимфоцитнтата пролиферация и активността на NK-клетките. Това е особено полезно за хора, които се натоварват физически, неразположени са или се възстановяват от болест.

Нормализира кръвната захар

Бета-ситостеролът нормализира кръвната захар и нивата на инсулин при диабет от тип II, като стимулира освобождаването на инсулин в среда на нестимулиран глюкозен концентрат и задържа глюкозо-6-фосфатаза.В черния дроб ензимът глюкозо-6-фосфатаза е основният път за превръщане на диетичните карбохидрати в кръвна захар. Глюкозо-6-фосфатаза дефосфоризира глюкозо-6-фосфат, за да произведе свободна D-глюкоза. Свободнта D-глюкоза минава в кръвта, като по този начин повишава нивата на кръвната захар. Намаляването на нивата на кръвната глюкоза чрез намаляване на глюкозо-6-фосфатазата помага за отлагането във времето на диабета, предизвикан от напредването на възрастта.

Други предимства на бета-ситостерола

Бета-стиостеролът притежава способността на облекчава възпаления, лекува язва, повишава тоновете на плода и облекчава спазми. Притежава противовирусни, антибактериални и противогъбични агенти.

Бета-ситостеролът е активна съставка в плодовете на сау палмето, което от векове е било използвано за лечение на пациенти с проблеми с простата и уринирането. Бета-ситостеролът е активна съставка и на соу палмето, както и на други билкови лекове като пигеум, гръцка коприва и семена от тиква. Всяка капсула Maximum Prostate съдържа 300mg бета-ситостерол. За да получите същото количество бета-ситостерол, каквото се съдържа в една капсула, вие трябвало да изядете близо килограм соу палмето. Maximum Prostate притежава 3000 пъти повече бета-ситостерол от сау палемето.

Бета-ситостеролът е чудодейният деноминатор в соу палмето, пигеум африканум (Pygeum africanum), маслото от тиквени семки, гръцката коприва и други природни лекове за простатата.

Състав:

Бета ситостерол 300мг, Кампестерол 25мг, Соеви изолати 40% 25мг, Цинков цитрат 10мг, Селен 300 мкг

Препоръчителна употреба:

2 капсули дневно (една сутрин и една преди лягане) .

Опаковка:

60 капсули в контейнер.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър