Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

MED2 - след лекарства за понижаване на холестерола

  • Марка Vitalpharma
  • Модел 96 gr
  • Наличност In Stock
  • 50,00 лв.


Бърза поръчка

MED2-ОРТОМОЛЕКУЛЯРЕН КОМПЛЕКС С УДЪЛЖЕНО 8 ЧАСОВО ОСВОБОЖДАВАНЕ

Микроелемент смес HCK ® MED2 За диетично подпомагане при мускулни болки и главоболие, при стомашно-чревни състояния или нарушение на съня, като резултат от приемането на лекарства за понижаване на холестерола или лечение на липидни смущения.

HCK MED2 е диетичен хранителен продукт за специални медицински цели. Както преди повишените нива на холестерол се числят към основните рискови фактори на развитието на сърдечно-съдовите заболявания, особено към артеросклерозата. Така се предоставя важно значение на медикаментозната терапия на хиперхолестеремията, като се смята, че най-честата причина за смърт в Европа са сърдечно-съдовите заболявания, които са причинени най-вече от артеросклерозата.

Медикаментозното лечение на хиперхолестеремията, т.е.повишен холестерол в кръвта, спира синтеза на холестерол в черния дроб, с което се доставя по-малко липопротеин, съдържаш холестерол, в кръвта. Във връзка с подтискането на синтеза редица други ендогенни вещества от черния дроб вече не се синтезират и вече не са на разположение на клетките за техните важни метаболитни функции. Едно от тези вещества е Коензим Q10(Ubichinon), който в клетките е от особено значение за дишането на клетките и производството на клетъчна енергия. Без достатъчен Коензим Q10, клетката вече не е в състояние да осигури енергийния бюджет, което в крайна сметка води до клетъчна смърт. В този аспект страничните ефекти на този начин като понижаване на холестерола обяснява използвания статин.

При хранителната добавка с Q 10 важни са достатъчно дозирани микро-хранителни вещества, както антиоксидантните витамини така и ензимната дейност на благоприятните микроелементи. Особено В-витамините имат решаващо въздействие върху обмяната на веществата и регулират метаболизма на мазнините. По този начин чрез подпомагащото приложение на микроелементи, метаболизмът може да бъде повлиян положително, по специално следва подобрение на кръвнитв нива на мазнините. Значително такова допълващо лечение на хиперхолестеремията чрез избрани комбинации от микро-хранителни вещества води до синергичен ефект, при който в крайна сметка дозата от приложения статин редуцира неговия страничен ефект. Само тогава смислената комбинация на такива микро-хранителни вещества гарантира оптимална грижа. 
  Значение на отделните микро-хранителни вещества: Guarkernmehl е естествено влакно и чрез своя стимулиращ ефект върху червата има положително, регулиращо влияние върху храносмилателната система.

СЪСТАВ: Квази-витамини: коензим Q10 897 мг ,L-карнитин 6800 мг, диетични фибри гума-гуар 48135,8 мг.

УПОТРЕБА: ПО 3.5 гр. на ден с мерителна лъжичка

СЪДЪРЖАНИЕ: 96 гр.

ОПАКОВКА: Флакон с капачка-еднократна на винт

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: НА СУХО И ПРОВЕТРИВО МЯСТО ПРИ ТЕМПЕРАТУРА 15°С - 25°С . Недостъпно за деца.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър