Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

MED5 - след прием на антидепресанти

  • Марка Vitalpharma
  • Модел 86 gr
  • Наличност In Stock
  • 50,00 лв.


Бърза поръчка

MED5-ОРТОМОЛЕКУЛЯРЕН КОМПЛЕКС С УДЪЛЖЕНО 8 ЧАСОВО ОСВОБОЖДАВАНЕ

HCK MED5 за диетично лечение на централната нервна система (световъртеж, главоболие, тревога), сърцебиене, както и безпокойство (чувство на страх), потене, гадене, повръщане, диария след прием на антидепресанти.

HCK MED5 е диетичен хранителен продукт за специални лечебни цели (балансирана диета). Депресивните заболявания(нарушения) са от важно значение, като най-честата причина е породена от професионална липса на диагнозата „Депресия”. Толкова повече, целенасоченото лечение с антидепресанти има важна роля.

Трицикличните антидепресанти, като Амитриптилин, Имипрамин и други засягат метаболизма на Витамин В2 поради неговото химическо и структурно сходство на Рибофлавин и води до повишено отделяне на Витамин В2 в бъбреците. BZ Витамин Рибофлавин е част от важни ензими, по-специално участва в ензимите за производство на енергия и детоксикация на обменните процеси на всички клетки на тялото. За да компенсира недостига на Витамин В2 е препоръчително приема на допълнителна добавка под формата на Витамин В-комплекс, за да предотврати такива нарушения на бюджета (тази дума няма друг превод) на рибофлавин и неговото влияние.

Бързо регенериращата клетъчна система, в това число и клетките на чревната лигавица се нуждаят от фолиева киселина, както и от Витамини В6 и В12. За често срещаните стомашно-чревни заболявания, балансиращата диета е важна цел за възстановяването на чревната лигавица и на чревната флора. Гума гуар като баластно вещество(за стимулиране на храносмилането) в комбинация с В-Витамини подпомага здравословната дейност на червата.

Една от най-важните субстанции за енергийния метаболизъм на клетките е коензим Q10, който в клетките е от особено значение за дишане на клетката и за производството на клетъчна енергия. Без достатъчно коензим Q10 клетката не е вече в състояние да запази своите енергийни нива, което в крайна сметка води до клетъчна смърт. Само смислена(значима) комбинация от тези микро-хранителни вещества гарантира оптимална грижа.

СЪСТАВ: Витамини: Биотин 1360мкг, Фолиева киселина 10880мкг, Ниацин- 272 мг пантотенова киселина -544 мг, Витамин В1-272мг, Витамин В2-272 мг, Витамин В12-816мкг, витамин В6-544мг, Витамин D3-136мкг, квази-витамини, Холин-2176 мг, коензим Q10-816 мг, Inositol 1632 мг ,пара-амино бензоена киселина -544 мг, диетични фибри гума гуар 50238 мг
УПОТРЕБА: ПО 3.1 гр. на ден с мерителна лъжичка

СЪДЪРЖАНИЕ: 86 гр.

ОПАКОВКА: Флакон с капачка-еднократна на винт

УСЛОВИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ: НА СУХО И ПРОВЕТРИВО МЯСТО ПРИ ТЕМПЕРАТУРА 15°С - 25°С . Недостъпно за деца.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър