Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Мощен Антиоксидант ACAI BERRY JUICE 473мл.

  • Мощен Антиоксидант ACAI BERRY JUICE 473мл.
  • Модел 473мл.
  • Наличност 2-3 Days
  • 41,50 лв.
  • 12,45 лв.


Бърза поръчка

Акай бери от тропическите гори - мощен източник на антиоксиданти. Забавя процесите на стареене. Подпомага здравословната функция на сърдечно-съдовата и храносмилателната система. Съдейства за свалянето на тегло. Противовъзпалителен ефект.

Защо да приемаме акай?

• Отслабване: Плодът акай помага за ускоряване на метаболизма, съдейства за смъкване на излишните килограми чрез изгаряне на мазнините, благодарение на високото съдържание на омега-3 и омега-6 мастни киселини, които не се произвеждат от организма. Нещо повече, акай бери притежава способността да контролира апетита заради високото си съдържание на фибри, които засищат глада. Той също помага за правилното придвижване на храната в храносмилателния тракт. Това всъщност съдейства за отстраняване на излишната храна в тялото, вместо преобразуването й в мазнина.

• Възпаления: Антоцианините допринасят за неутрализиране на ензимите, които разрушават съединителната тъкан. Техният антиоксидантен капацитет предпазва съединителните тъкани от разрушителното действие на свободните радикали и може да помогне за възстановяване на увредените протеини в стените на кръвоносните съдове.

• Нервна система: свойствата на антоцианините в плода може да помогнат за предпазване от неврологични проблеми. Основните антоцианини водят до благоприятен обрат при неврологични разстройства, свързани с възрастта.

• Запушване на кръвоносните съдове : Антиоксидантното свойство на антоцианините ги превръща в енергийна сила в борбата с това. Дори в малки количества те ефективно предпазват от окисляване LDL холестерола. Съхраняват целостта на клетките, които подплатяват стените на кръвоносните съдове и поддържат целостта на микрокапилярите.

• Антитуморен: Лекарите признават, че Акай плодовете са с високо съдържание на антиоксиданти. Това означава, че включването на Акай бери в здравословното и балансирано хранене не само ще помогнат да се стимулира имунната система, но също има антитуморен ефект. В едно забележително проучване, направено от Университета на Флорида, изследователите са открили, че Акай екстракт всъщност убива туморните клетки при лабораторни опити. Професор Стивън Талкот от Университета на Флорида прави връзка между високите нива на антиоксиданти в Акай и тази способност на плода.

 

• Зрение: Антоцианините в плода акай могат да помогнат за подобряване на зрението по много механизми. Скорошно японско изследване разкрива, че хора, които приемат по 50mg антоцианини имат по-добра адаптация към тъмното и очите им се изморяват по-малко в сравнение с група, приемаща плацебо. При диабетици, може да предпази очите от увреждане.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър