Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

NOW Sports - Whey Hydrolysate Creamy Chocolate - 907 g

  • Модел 907 g
  • Наличност В наличност
  • 97,00 лв.


Бърза поръчка

Whey Hydrolysate е най-високата точка достигана до сега в производвството на протеин. Whey Hydrolysate е най-бързият,най-добре усвоям протеин на пазара. Whey Hydrolysate представлява суроватъчен протеин предварително ензимно разграден до нисши пептидни връзки. Това разграждане се извършва в дванадесетопръстника и стомаха и забавя процеса на усвояване както и увеличава вероятността от загуби по време на обработката. Whey Hydrolysate е създаден именно с тази цел да се избегнат точно тези загуби и това забавяне.

Приет веднъж той вече започва да действа и да храни тялото Ви със необходимите белтъчини и калории.Пептидните връзки от които е изграден навлизат почти моментално в кръвната плазма , а от там и в мукулите.

Whey Hydrolysate увеличава многократно задръжката на Азот в тялото , което дава предпоставките за отключване на анаболно състояние( изграждане на мускулна маса).

NOW FOODS Ви предлагат един уникален по рода си продукт:

Лесно разтворим

Без Аспартам

Без Сукралоза

Без Ацесулфам –К

Whey Hydrolysate е подходящ за прием по всяко време на деня по което се нуждаете от бързо презареждане от аминокиселини. Най удачното време за приемът му е сутрин след ставане от сън и непосредствено след тренировка.

Whey Hydrolysate ще Ви помогне в борбата с ненужните мазнини .Изключително добър избор за заместител на хранене и набавяне на необходимите калории без излишни въглехидрати и мазнини.

Начин на употреба:
Приемете една доза разтворена във вода веднага след ставане от сън и още една доза непосредствено след тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър