Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Nutrex Mass Xxplosion - 960 г

  • Марка Nutrex Research
  • Модел 960 грама
  • Наличност In Stock
  • 108,00 лв.


Бърза поръчка

Nutrex Mass Xxplosion -  960 г

Mass Xxplosion е продукт от най-висок клас, създаден специално да удължава анаболния прозорец, подобрявайки възстановяването и покачването на активно тегло. Създаден за прием по време на тренировка, действието на Mass Xxplosion се усеща веднага, като положителните му ефекти  въздействат върху тялото часове след тренировката.

Mass Xxplosion съдържа всички нужни вещества за максимална хипертрофия на мускулните влакна. Когато приемате продукта по време на тренировка, всяка една съставка действа в синхрон с останалите, като ефекта от комбинацията е се забелязва с най-просто око. Захранвайки мускулите с успешната комбинация от въглехидрати, аминокиселини и креатин, вие ще получите необходимата сила и мускулна маса, точно това което търсите.

ПОВЕЧЕ ПРИТОК НА КРЪВ, ПОВЕЧЕ ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА, ПОВЕЧЕ МУСКУЛНА МАСА!

Кръвта е транспортното средство, което пренася хранителните вещества до мускулите. Колкото повече кръв достига до мускулите, толкова повече растеж ще постигнете. С популярните досега пред и следтренировъчни продукти, се осигурява приток на кръв и хранителни вещества преди и след тренировка. Но така се изпуска най-важния момент за растеж на мускулните влакна, а именно по време на тренировката, точно когато притока на кръв е най-висок.

СЪЗДАЙТЕ АНАБОЛИЗЪМ ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКАТА!

Тренировката осигурява повече кръв за мускулите, но за да се постигне реален растеж е нужен приток и на хранителни вещества и специфични анаболни агенти, като есенциални и верижно-разклонени аминокиселини, бързоусвоими въглехидрати и прекурсори на АТФ.Приема на тези агенти по време на тренировка, осигурява внезапното захранване на мускулите , което неизменно води до повишаване на обема на клетките и хипертрофията.

НЕВЕРОЯТНИ РЕЗУЛТАТИ!

Успешната формула на Mass Xxplosion има за цел да оправдае всички ваши изисквания. С приемането на Mass Xxplosion по време на тренировка, ще бъдат постигнати резултати, невъзможни за обикновените пред и следтренировъчни продукти.

Начин на прием: 1 доза по време на тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър