Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Nutrex Niox - 180 капсули

  • Марка Nutrex Research
  • Модел 180 капсули
  • Наличност In Stock
  • 108,00 лв.


Бърза поръчка

Nutrex Niox - 180 капсули

За да са ефективни, азотно-предтренировъчните  продукти, от голямо значение е не за колко бързо време ще се усвоят веществата, а в какво количество.Популярните продукти , които използват стари аргининови форми независимо дали са на таблетки, каспули, прах или течни, са крайно неефективни заради ниската усвояемост.

Това което прави Nutrex Niox по-добър от стандартните азотно-напомпващи продукти са няколко иновативни технологии, които успешно се използват за създаването на най-ефективният азотен буустър.

Niox използва напреднала технология за капсулиране.Течните  и съставени изцяло от природни и безопасни съставки капсули дават възможност Niox да се усвои в организма бързо и ефективно.

Другото предимство на Niox e, че той се категоризира като стимулатор на азотен оксид от ново поколение, който е базиран на Л-Аргинин Етил Естер Дихлорид.

Благодарение на течната форма на съставките се достига изключително бърза и пълна абсорбация на аргининовата формула. Niox отключва потенциала за мускулен растеж и ви помага да преодолеете застоя.

Към формулата на Niox е дабавена ефективната форма на Алфа-Липоевата киселина (R) както и L-Norvaline, Glycerol, Adenosine-5 Triphosphate и Calcium Phosphate. Синергетичното действие между тези съставки и аргинина правят този продукт най-ефективния и 100% действащ азотен буустър на пазара за суплементи.

Изпитайте най-силните напомпвания в залата и извън нея. Постигнете твърд и тонизиран вид на мускулатурата благодарение на NIOX. Препоръчителен е приемът преди тренировка.

Начин на употреба
: 4 капсули преди тренировка.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър