Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Полимакс / Polymax 100 таблетки

  • Модел 100 таблетки
  • Наличност In Stock
  • 68,20 лв.


Бърза поръчка

 

Полимакс е продукт разработен по немска технология за добиване на имунни пептиди. Полимакс е познат и широко използван продукт по света повече от 40 години. От самото си създаване досега се произвежда в лабораториите на немската фамилна компания ХорФерВит от град Олденбург.

Всеки орган и система в човешкия организъм се нуждае от специфични пептиди, отговорни за контрола на клетъчните функции. Пептиди контролират всички процеси - от имунната система до емоциите. Особена роля имат пептидите в слезката, които са универсални химически трансмитери на „съобщения", които контролират, регулират и стабилизират клетките на имунната система и в резултат повишават защитната й функция. Тези пептиди са неразделна част от нормално функциониращата имунна система и се наричат цитокини.

Редица проучвания доказват, че пептидите в продуктите Полимакс и Полимакс Плюс, подпомагат функцията на имунната система и допълват недостига на имунни фактори- цитокини.

Пептидите в Полимакс и Полимакс Плюс са от натурален произход и стимулират имунната система по естествен път, тъй като са сходни на пептидите в слезката на човешкия организъм. По този начин те подпомагат естествената защитна функция на клетките на имунната система, поддържайки необходимото контролирано ниво на ефективност при нужда от защита. Това е много важна характеристика на продукта, която го различава от останалите имуномодулатори.

 

• редуцира имунодефицитната симптоматика;

• намалява честотата и тежеста на инфекциите - следствие от имунен дефицит като грип и грипоподобни състояния, хепатити и др.;

 

Продължителността на курса за лечение е индивидуално, т.е. според тежестта на имунодефицитната симптоматика, препоръчително е два пъти годишно.

Състав:

Една капсула съдържа 0,100 мг олигопептиди от свински далак.

Други съставки: В таблетките - захароза, талк, микрокристална целулоза, калциев карбонат, бяла глина, поливидон, целулоза, гума арабика, шеллак, захарен сироп, титанов двуокис, магнезиев стеарат, царевично нишесте, силно диспергиран силициев двуокис, оцветител жълт Е 172, макрогол бооо, планински гликолов восък, рициново масло, макрогол-глицеролхидроксистеарат, натриев додецилсулфат, пречистена вода 2-пропанол. В капсулната обвивка-желатин, глицерин 85%, пречистена вода, титаниев диоксид Е 172, дибутилфталат, метилхидроксипропил-целулозен фталат, етанол, пречистена вода.

Външен вид: жълто-кафяви обвити таблети.

Опаковка: Една оригинална картонена кутия Полимакс плюс съдържа : 100 таблетки Полимакс.

Предназначение:

 

1 таблетка 3 пъти дневно. Приема се през устата с малко течност, преди хранене.

 

На сухо място под 25°С .

Противопоказания:

 

Продуктът не е лекарствено средство. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Да се употребява като хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър