Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Протеин Biotech Usa Muscle Zyme - 908 грама

  • Марка BioTech USA
  • Модел 908 грама
  • Наличност In Stock
  • 80,00 лв.


Бърза поръчка

Muscle Zyme - 908 грама

MUSCLE ZYME не е просто още една хранителна добавка с високо съдържание на протеин и малко калории, която осигурява необходимото количество протеин и аминокиселини за атлетите. MUSCLE ZYME е уникална комбинация от хидролизиран суроватъчен протеин, казеин и яйчен албумин. MUSCLE ZYME е богат на свободни аминокиселини, ди- и три пептиди. Стимулира процеса на натрупване на мускулна маса в тялото без натрупване на мазнини чрез оптимално захранване на тялото с аминокиселини. MUSCLE ZYME  има перфектно балансиран аминокиселинен профил с високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига. MUSCLE ZYME има стойност на PDCAAS (аминокиселинно коригиран коефициент на усвояване на протеина) 131, което е с 38% повече от суроватъчните протеинови концентрати и повече от яйчения албумин и казеина. В едно изследване за ефективността на различните протеинови продукти участват 20 мъже. Учените измерват теглото на субектите в началото и изчисляват чистото тегло (без телесните мазнини). Половината от субектите получават MUSCLE ZYME от Bio Tech USA , чиято стойност на PDCAAS   е 131, а останалите десет  суроватъчен протеин, чиято стойност на PDCAAS   е 93.  И двата протеинови продукта съдържат 70% протеин. След шест седмици учените повтарят измерването и изчисляват отново чистото тегло. Групата, която използва MUSCLE ZYME показва значително увеличаване на мускулната маса в сравнение с контролната група, получила суроватъчен протеин. След края на тренировъчната програма процента на телесните мазнини е по-малък от този на контролната група. Обяснението е, че MUSCLE ZYME има перфектно балансиран аминокиселинен профил с много високо съдържание на аминокиселини с разклонена верига. MUSCLE ZYME ви помага да запазите положителен азотен баланс и да избегнете разграждането на мускулите. Приемайте по една доза сутрин. Нивото на тестостерона е по-високо сутрин и затова по-високото ниво на аминокиселини е важно за изграждането на мускули. Приемайте по един шейк преди да започнете да тренирате. За да заредите мускулите си с аминокиселини и да ги предпазите от разграждане, е необходимо до изпивате по един шейк преди тренировка. За да се възползвате максимално от оптималните условия за мускулен растеж след тренировка, е важно да приемате по един шейк непосредствено след тренировка. Препоръчва се също да изпиете един шейк преди лягане - така ще осигурите незабавен прилив на аминокиселини за няколко часа докато спите и не приемате други хранителни вещества.

Доза:

Смесете 1 мярка (37,5 g) MUSCLE ZYME с 300 мл вода или обезмаслено мляко. Може да приемате по една доза: - сутрин - 45 мин. преди тренировка - веднага след тренировка - вечер преди сън.

Състав:

Хидролизиран суроватъчен протеин, натриев казеинат, яйчен албумин, фруктоза, витаминен премикс, минерален премикс, ацесулфам К, натурално идентични аромати.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър