Телефони за бърза поръчка
0878567491 0892207117
Безплатна доставка при поръчка над 60 лв

Против косопад и оплешивяване Spectral DNC

 • Марка DS Laboratories
 • Модел 60 мл
 • Наличност In Stock
 • 49,00 лв.


Бърза поръчка

SPECTRAL DNC - Treatment for Thinning Hair (MINOXIDIL 5% / AMINEXIL SP94 / RETINOL)

Не всички продукти с Minoxidil са еднакво качествени и ефективни. DS Laboratories е лидер в технологиите за възстановяване на косата и в продуктите на компанията винаги се използват най-новите, първокачествени и изчистени съставки. Това допринася за високата им ефективност и безопасност.

Spectral DNC® е най-ефективното лечение на косопад в света.

 • Клинично доказано, че действа по-бързо от Rogaine®

 • Действа върху целия скалп, включително при челно оплешивяване

 • Отглежда силна и здрава коса

• Съчетава най-добрите научно доказани съставки, между които Aminexil®

Нова надежда за хората, които страдат от плешивост и косопад

Spectral DNC® е нова формула, която се занимава с всички онези неясни процеси, свързани с косопада. Освен Minoxidil (миноксидил), Spectral DNC включва други мощни агенти, възобновяващи растежа на косата, като Aminexil® (аминексил), аденозин, процианидин B-2 и C-1, T-флаванон, както и спомагателни агенти като ретинол, медни пептиди и комплекс от витамини и минерали. Активните съставки се пренасят посредством модерна технология – в миниатюрни микросфери, наречени нанозоми.

За разлика от други формули, които използват обичайния миноксидил (маслоразтворима молекула) и които са мазни и предизвикват раздразнения, в Spectral DNC се съдържа миноксидил сулфат, който е водноразтворим и затова не изисква висока концентрация на пропилен гликол или алкохол. По време на процеса на смесване сулфатният йон се разделя, като оставя миноксидил с висока чистота.

 

 

 

 

 

 • Spectral DNC® действа и на горната част на тила (верткс), и на челото.
 • Spectral DNC® е най-добрата възможност за отглеждане на плътна и здрава коса.  
 • Spectral DNC® е по-бърз и по-ефективен от Rogaine®.
 • Spectral DNC® дава резултати при хора, които не постигат успех с Rogaine®.

 Ключови съставки:

 • Миноксидил 5% (според изискванията на ЕС и Фармакопеята на САЩ)
 • Процианидин B-2 и C-1
 • Аденозин
 • Аминексил SP94
 • Ретинол
 • T-флаванон
 • Медни пептиди
 • Витаминен и минерален комплекс

Повече за Spectral DNC®

• Съдържа миноксидил 5% и аминексил SP94.

• Използва миниатюрни микросфери, наречени нанозоми, в които се капсулират активните съставки на лосиона.

• Действа по-бързо и по-добре от лекарствата, съдържащи само миноксидил, с подобна поносимост и странични ефекти.

• Дава възможност за възстановяване на коса с нормална гъстота и здравина.

• Възможно е да подейства на пациенти, които не са се повлияли от лечение с миноксидил.

• Предназначен както за плешивост на върха на скалпа, така и в челната област (отдръпваща се линия на косата).

Какво представлява Spectral® DNC?

Spectral® DNC е най-ефективното локално лечение на косопад в света, разработено за андрогенната алопеция и други видове косопад при мъже. Клинично е доказано, че възстановява растежа на косата. Spectral® DNC е значително по-ефективен от Rogaine® и другите известни досега препарати за локално приложение срещу косопад.

След задълбочени проучвания и тестове дерматолозите установиха, че комбинирането на ретинол (субстанция, извлечената от витамин А) с миноксидил дава невероятно добри резултати за разлика от самостоятелното използване на миноксидил. Ретинолът подпомага правилното функциониране на мастните жлези. Мастните жлези отделят себум (кожна мазнина) по скалпа. Себумът съдържа дехидротестостерон (DHT) - андроген, който се произвежда от тестостерона и се приема за основния виновник за мъжката плешивост). DHT се реабсорбира във фоликулите на косата и започва да ги руши. Успокояването на мастните жлези и производството на себум контролира нивата на DHT в кожата на скалпа. Така комбинирането на ретинол с миноксил възпрепятства андрогенния косопад.

Комплексът от витамини, богат на биотин и минерални соли, дава енергия и ускорява метаболизма във фоликулите на косата. Физическият и емоционалният стрес, водещи до хормонален дисбаланс, както и липсата на витамини и минерални соли съдействат за косопада. При такова състояние целият метаболизъм се ускорява, активирайки производството на хормони, стимулиращи мастните жлези. Те започват да произвеждат мазнина по скалпа, а тя „задушава” корените, отслабва косата и причинява окапването й. Тези фактори отключват косопада и могат значително да ускорят наследствения косопад.

Spectral® DNC търси решение на този проблем с уникален комплекс от витамини, съдържащ най-чистите необработени съставки. Билковите екстракти от бръшлян, хмел и чушка проникват дълбоко в скалпа, стигат до корените на косата и ускоряват кръвообращението, като по този начин подхранват засегнатите тъкани и възстановяват космите.

Тази формула спомага за по-доброто кръвообращение в скалпа, неутрализирайки с помощта на силни антиоксиданти вредните радикали, помага за блокирането на DHT и се бори с вредните бактерии. Комплексът от витамини значително подсилва ефекта от миноксидил и аминексил SP94 и прави косата здрава и силна.

Разработените от DS Laboratories нанозоми действат като усилващ агент преносител. Приблизително 10 пъти по-малки от клетката, те проникват дълбоко в епидермиса и в продължение на 12 часа освобождават активния билков екстракт. Това прави проникването във фоликулите на космите по-дълбоко, в сравнение с други агенти преносители като тртиноин и азелаинова киселина, и допълнително подсилва действието на всички съставки на Spectral® DNC.

Как действа Spectral® DNC?

Както при всички останали препарати срещу локален косопад, като Rogaine или Aminexil, Spectral® DNC е най-ефективен при употреба в ранните стадии на косопада. Въпреки това, много потребители, които не се повлияват от лечение с Rogaine или Aminexil, постигнат резултати със Spectral® DNC, включително и такива с напреднал стадий на косопад. Вие също можете да постигнете по-бързи видими резултати (по-гъста коса навсякъде само след 3 месеца употреба), отколкото ако разчитате само на Rogaine или Aminexil.

Ако вашият косопад е наследствен, то тогава е наложителна продължителна употреба, за да поддържате растежа на нова коса. Ако преустановите употребата на Spectral® DNC, косата, която е пораснала след лечението, ще започне да пада в срок от 2-3 месеца. За косопада няма лек, но Spectral® DNC® позволява той да бъде контролиран.

Ако други фактори са причина за вашия косопад, например диета, емоционален или физически стрес, хормонални промени, тогава е допустимо напълно да спрете употребата на Spectral DNC® и да запазите новоизникналата коса.

Кои са активните съставки в Spectral DNC®?

Миноксидил 5%: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса, одобрен от FDA (Food and Drug Administration – регулаторен орган на САЩ за контрол на храните и лекарствата) при лечение на мъжки тип косопад и тестван повече от 15 години.

Аминексил SP94: клинично доказано е, че подпомага растежа на нова коса; аминексил е патентована молекула, резултат от проучване в продължение на над 10 години на лабораториите L’Oreal. Проучването разкрива, че косопадът е свързан с втвърдяването на корените на косата, затова аминексил е разработен специално да предотвратява на това втвърдяван и на преждевременното стареене на корените на косата.

Ретионол: доказано е, че подобрява абсорбирането и ефекта от Minoxidil; Minoxidil и Retinol често се предписват заедно от дерматолозите.

Комплекс от витамини: ускорява металболизма във фоликулите на косъма.

Билкови екстракти: подпомагат кръвообращението и подхранват засегнатите тъкани.

Нанозоми: микроскопчини капсули, които доставят активните съставки по-надълбоко в тъканта.

Аденозин: силен агент за растежа на нова коса, с действие, подобно на Minoxidil, без да предизвиква странични ефекти.

Процианидин B-2 и C-1: агент за растеж на нова косата, без странични ефекти, дава изключителни резултати в комбинация с Minoxidil.

Добавянето на аденозин и процианидин B-2 и C-1 е последното нововъведение, което подсилва действието на Spectral DNC. И двете съставки се капсулират в нанозомите. Spectral DNC е единствената формула в света, която доставя аденозин и процианидин B-2 и C-1 с помощта на нанозомен агент преносител. Spectral DNC® действа чрез съчетаването на ефектите от всички тези активни съставки, като в същото време се бори с разнообразните причини за косопада. Тази формула също увеличава действието на всяка една съставка, което е невъзможно, ако съставките се прилагат самостоятелно. Spectral® DNC постига по-бързи резултати от Rogaine и показва добри резултати и при потребители, които не се повлияват от лечение с Rogaine. Освен това Spectral® DNC лекува косопад по целия скалп, включително и в областта на челото, докато Rogaine® (чист Minoxidil) е ефективен при косопад в горната част на скалпа.

Minoxidil е тестван при стотици клинични изследвания върху хиляди доброволци и се оказва ефективен в лечението на косопад предимно в областта на горната част на тила (вертекса). Minoxidil е одобрен за лечение на мъжки тип оплешивяване преди повече от 15 години. Клиничните проучвания на ефектите от Minoxidil 5% при лечението на мъжки тип косопад разкриват, че голяма част от пациентите смятат, че:

 • той много ефективно подпомага растежа на нова коса в периода на лечение;
 • намалява косопада;
 • има минимални странични ефекти.

Резултатите от проучванията са оценени и от пациенти, и от лекари. При едно от проучванията лекари с мъжки тип оплешивяване също са включени в тестваната група.

Aminexil SP94 е препарат с клинично доказан ефект при лечение на косопад. Изследване в лабораториите на L’Oreal разкрива, че косопадът при мъжете и жените е свързан с бързото стареене на корените, характеризиращо се с тяхното втвърдяване. Това прави корените по-твърди и свива кръвоносните съдове, които ги подхранват и стимулират. Корените отслабват и косата започва да пада преждевременно (алопеция). При мъжете втвърдяването на корените постепенно се разпространява; от корените никне коса, която е изключително тънка и има кратък живот. Aminexil е уникална иновация срещу косопад, която се бори срещу втвърдяването на корените на косата, тясно обусловени от преждевременното им стареене. Така Aminexil съхранява жизнените функции на корените и съдейства за намаляването на косопада. Aminexil притежава международен патент и гарантира ефективност, която е призната от дерматолозите.

Указания:

Разклатете добре преди употреба. Впръскайте 10 пъти директно в областта на косопада или изтъняващата коса. Насочете накрайника близо до скалпа, за да предпазите очите. Масажирайте скалпа. Не изплаквайте. След употреба веднага измийте ръцете си със сапун и вода. Spectral® DNC може да се прилага върху чиста и замърсена коса.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър